Alıntı:
havace Nickli Üyeden Alıntı
bakın benim bu kadını sevmeme sebebimi az çok beyan etmeye çalıştım bunlar zaten gündemde olan konular.. kuyruk acım neden olsun ki şahsen tanımam etmem ... Kadrolarla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum ... mavera denen zatı kollamaya yada ona destek vermeye çalışmadığınızı umarak bu kadından hoşlanmama sebeplerimden bazılarını yazayım...
1- evlerde düğme sistemi kuracakmış kadın bir basacakmış düğmeye ekipler oraya ... ya devletin başka işimi yok çatır çatır asker polis şehit ediliyor ... ayrıca benim paramı nasıl harcarsın böyle şeylere ... her eve polis gelecek sabahlara kadar nöbet bekleyecek bu polislerin işimi yok başka ...
2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...
3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?
4- benim bildiğim karısı tarafından çocuğu teslim edilmeyen mağdur olan kişi var bu adamın hakkı ne olacak ...
aman sen eleştirme demek kolay , ama eleştirilerinde bir sebebi olduğunu bilmek gerek...
|
bakın güzel güzel tartışabiliyoruz..
bu konuda görüşleri olan yazar...
sakin bir şekilde..