Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2011, 17:37   #25
Kullanıcı Adı
Ammar
benim yazılarımda sorun yok birşeyleri kutsamışsınız dokundurtmuyorsunuz. benim iç güzarlıksa size ne oluyor siz bir konuyu başka konuya bağlamadınız.ki gayet bağlantılıdır. bendi utanmadan beni haksız çıkarıyorsunuz bana her şeye yes diyen kafa lazım değil 3 gündür laikliği savunup duruyorsunuz neden çünkü er doğan demiş ben dik kafam bana sizinde her şeye eğe kafa sizin olsun.

mavera hesabınıza gelmeyen yorum yapıyorum diye nefret ediyorsun sonuna kadar yolun açık ve senin gibi düşünenlerinde. ben konularımı silenlerden bile nefret etmedim kızdım kırıldıma ma nefret etmedim soğumadım da ve gördüğünüz gibi de devam ediyorum

şahıslara takılı kafanıa değiştirin bence her verdiğim cevaba başka konu yapıştıryorsunuz. siz kahraman polisten bahsettiniz bedne kahraman polis gösterdim ize zorunuza gittiğini biliyorum ama kusura bakmayın onun için yazmamazlık etmicem.

NOT : kaybettiğimiz kim söyledi ?? buna emin misiniz ? nerde kaybettik mesela işkenceleri hak mi ettiniz diyeceksin PKK taraken seyir etmeyi hak mı ettiniz diyeceksiniz PKK ile kıyı köşeerde görüşülüken aynı zaman islami STK lara baskınları helikopterleri bindermeyi hak ettini mi diyeceksin ?

veya ne diyeceksin ? Rabbimze çok şüküler ki yardımını esirgemiyor. sevdiğimiz yanlış yapınca yanlış dememek için 1000 değil nilden su hetirmiyoruz.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla