Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-18-2011, 19:03   #14
Kullanıcı Adı
fican
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

inceliyorum zaten...
sizde islam tarihini bir inceleyin derim...
peygamberlerin toplumsal statükoya nasıl mücadele verdiğini,zalimlere karşı nasıl mücadele verdiğini görürsünüz...
herkes bir medreseye kapanıp dünyayla bağını koparırsa adaleti kim sağlayacak...
gözümü dikip islam coğrafyasına bakıyorum,3.dünya ülkelerine bakıyorum zulüm,kan,açlık,adaletsizlik,zorbalık...
ülkeme bakıyorum islam düşmanları,cebinden 1 lira çıkacak diye ödü kopan zenginler,cebine 1 lira girsin diye didinen fakirler,töre cinayetleri,kayıtsız çalışan mahvolan çocuklar,tinerciler,sokak çocukları...
bütün bunlar gözümün önünde olurken ben huzura kavuşamam...

İslam tarihi bir vaka değildir.
Hz. Adem peygamberimizden kıyamete kadar tek dindir. Hz. Kuran'da bahsi geçen Peygamber Efendilerimiz ile gönderilen Rahmet-i İlahi, onların her devirde gelecek olan varisleri (EVLİYA) ile kıyamete kadar bakidir.
Dünya eskisi gibi aynı dünya ve olaylarda eskisi gibi aynı olaylardır. Gönderilen İlahi Kitaplar aynı kitap ve Hz. Allah'ın rahmetine vazifeli kulları her devirde aynı vazifeyi yapmaktadır.

Hz. Kuran'ın ne dediğine değilde, olaylara göre görüş sahibi olmak sizin içinde bulunduğunuz durumun örneğidir.
fican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla