Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2011, 18:39   #7
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyla alakasız görünebilir ama şu resmi hatırlatmak istiyorum;

Bugün başbakanımızın Obama'ya söylediği söz, bence Obama'ya bir seçim desteği değildir. Nedir biliyor musunuz? Şu resimdeki rollerin değiştiğidir.

Gerçekten alakasız olmuş, eğer bu resmi işine geldiği gibi okursanız olmaz.
Açınızı hiç bozmadan Büyük Önder'in dünya liderlerinin gözündeki yerinede bir bakın derim.
Küçük birkaç örnek sunayım size.

Beyaz Saray, Washington, 6 Nisan 1937 Azizim Bay Cumhurbaşkanı,

Ahiren Türkiye’de Bay Julien Bryan tarafından alınmış olan filmi, birkaç akşam evvel, Beyaz Ev’de seyrettim. Nispeten kısa bir zamanda meydana getirdiğiniz pekçok şayan-ı hayret hususatı görünce hissettiğim şevk ve heyecanı size arz etmek istedim.

Kıymetli şahsiyetinizin, evinde ve plajda küçük kızınız ile oynarken çekilmiş olan resimlerinizi seyretmekle bilhassa bahtiyar oldum. Bu, sizin ve benim bir gün birbirimize mülâki olmak fırsatı bulacağımız ümidini bende bir kat daha takviye etti.

Nadir olan istirahat zamanlarımda, bana göndermek lütfunda bulunduğunuz Türk posta pulları koleksiyonunu seyretmekteyim. Bunlar üzerinde resmedilmiş olan manzaraları, bir gün kendi gözlerimle görmeyi ümit ediyorum.

Samimi saygılar ve halisane temennilerimle.

Vefakârınız Franklin D.Roosvelt

Ata vefat ettiğinde; Franklin Roosvelt (ABD Başkanı): "Benim üzüntüm, bu adamla tanışmak hususundaki şiddetli arzumun gerçekleşmesine artık imkan kalmamış olmasıdır."

Konu rikopasa tarafından (10-04-2011 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla