10-20-2011, 17:40
|
|
|
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
ibocan sen kimsin ... normal bir vatandaş ...
yahu bu ülkenin başbakanı, bakanları bıçak kemiğe dayandı, sözün bittiği yer, misliyle cevap verilecek diyor ama hiçbir halt olduğu yok. o yüzden kusura bakma kardeşim ama boş konuşuyorsun.
|
dostum,bence pkk bu saldırılarıyla bittiğinin işaretini veriyor,onca elemanları köpek gibi ölmüş,,bu yaptıkları saldırılar ben varım saldırısı olsada fazla destekleri kalmadı,,verilecek ve dökülecek kan varsa zaten damarda durmaz,belliki diyet vericez..kimini kandırıyorlar kiminin zorla çıkarıyorlar,,bu son operasyondaki elemanlarının çoğu ermeni kökenli ve belkide aralarında hiç kürt yok..yani artık anadoludan gençleri toparlayamıyorlar..bence bu son can çekişmeler,, toplu olarak kıstık kıstık dolaştıkları için 1 yada 2 yanlış hedeften sonra asker 3. hedefi mutlaka havadan toplu yok ediyor,,ister inan ister inanma. zaten bu hakkari ziyaretiyle canlarının ne kadar yandıkları belli değilmi..amerika gizli gizli destek versede artık açıktan açığa türkiyeyi destekliyor..türkiye artık gözetim ülkesi ,sınırları aşabilir ve oradaki yapacağını yapabiliyor..,,
|
|
|