Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2011, 20:40   #70
Kullanıcı Adı
ALmi´
Benim ölümüne asla ama asla üzülmeyeceklerimin arasında ; bir pkk'lılar bir de israilliler var. Diğer ölen hele hele bu sekilde vahşice ölen kişiler için -ırkı, dini her ne olursa olsun- sevinmem mutlu olmam mümkün değil.Haberi görünce mutlu da olmadım fakat üzülmedim de. Herhangi bir sey hissetmedim dersem daha doğru olur sanırım.

Yalnız şöyle bir şey de var ki;
Bu adam çoluk çocuk genç yaşlı demeden kendi halkını katletti, o insanlar can çekişirken bir yerde; bu adam keyfine baktı. Yedi içti güldü gurur duydu hatta kendisiyle. Şimdi yaşadıklarının bedelini de ödedi.

Kimse yaşadıklarının cezasını ödemeden dünyasını değiştirmez. Neticede kişi nasıl yaşarsa öyle ölür. Bu adam da hak ettiği şekilde öldü.

Burdan bakınca insanların gözünün döndüğünü görüp, bu kadar da olmaz diyebiliyoruz rahatlıkla. Ama bunu bir de onlara sormak lazım. Anneleri babaları evlatları yakınları bu adam yüzünden bir hiç uğruna öldü. Bu yüzden bize garip gelen bu görüntü onlar için gayet normal olabilir. Canları fazlasıyla yanmış olmalı ki bir cani gibi davranabiliyorlar.

Konu ALmi´ tarafından (10-23-2011 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla