Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-26-2011, 11:37   #62
Kullanıcı Adı
rikopasa
Yahu tamam bende şu durumda ayırım yapamam ve hatta arkadaşlarımla Van'dan misafir edeceğimiz 2 aile için kiralık ev çözümü üzerinde çalışıyoruz, kendimizce birşeyler yapalım diye.
Amaaaa dün bir programa Van'dan bağlanan bir bayan "buraya yardım gelmiyor, devlet bizi unuttu, üşüyoruz, burada hiçbirşey yok ..." feryat figan. Eee dediler nasıl televizyon izliyorsun ? Jeneratör var diyor . Tamam dediler sizi ve ailenizi yaklaşık 20 kişiyi tüm masraflarınız dahil İstanbul'a davet ediyoruz, 1 yıl burada kalacaksınız, gelirmisiniz diye sordular, Van'lı bayan bizim burada kendi düzenimiz var, kolay değil dedi. Tamam dediler yine o zaman başınızdaki erkekle konuşalım dediler, o da uyuyormuş . Tüm bunların arasına Müge Anlı'nın söylediklerini anlatmaya başladı, alakaya maydonoz.

Yahu be kadın, Allah'ın kadını yollar yardım konvoyları ile doldu taştı, tüm Türkiye seferber oldu, insanlar canla başla Van'lı insanlar için ne yapabiliriz diye düşünürken sen kalkmışsın bunları görmezden gelip Müge Anlı'dan bahsetmeye çalışıyorsun. Niyetin ne kadın senin ha niyetin ne. Marmara depreminde ceset kokusundan yolda yürünmüyordu, gıkı çıktımı lan vatandaşın ... Allah'ından kork lan nankör kadın.

İşte bu yüzden burada bazı arkadaşlarada hak vermeden edemiyorum.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla