Başta da söylediğim gibi; bu konuda ırkçılık yapanları LANETLİYORUM. Tıpkı her an pkk'yı lanetlediğim gibi.
Nasıl yaratıklarsınız siz? İnsansınız demiyorum, çünkü değilsiniz. İnsan olanın vicdanı olur, merhameti olur.
Bugün o depremde herkes pkk'lı herkes hain diyen zavallılar; 14 günlük azra bebekte mi haindi? 10,11 yaşındaki çocuklar veya bir adım dahi atamayacak kadar yaşlı başlı insanlarda mı teröristi? Evde ailesine, kocasına yemek yapmaktan, temizlik yapmaktan başka bir şey yapmayan kadınlarda mı teröristti?
Bugün başınızı yastıga koydugunuz zaman dua edin ki; yukarıdaki tavan başınıza düşmesin. Hani bu kadar kendinize güveniyorsunuz ya, emin olun bugun bu sekilde pişkin pişkin konusan herkesin ya da çok sevdiklerinin başına bu veya buna benzer daha büyük acılar gelecektir. Bundan kurtuluşunuz yok.
Ama elhamdulillah sizin gibi yaratıkların sayısı pek az. Dün stv de 65 trilyona yakın para toplandı. Bugün de iki kanalda böyle bir organizasyon olacak. Ordan da inşAllah yüklü bir miktar toplanacak.
Söylenecek aslında çoook şey var da biliyorum kolumu yormaya değmezsiniz.
Konu ALmi´ tarafından (10-26-2011 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir..
|