11-22-2011, 23:32
|
|
|
Yemişim oranın veri tabanını o kadar araştırıyorum onu bunu şunu ergen tavırlar içinde bulunanlardan mı bilgi alıcam ? Vikipedi desen düzen var,bilgi kirliliği yok,her önüne gelen yazmıyor.
Ama ekşi desen tırı vırı.Bir ilk okullu veya orta okullu veya ne yaptığından habersiz liseli 'peygamberler' diye yazsa ve ekşiye girse hakareti okusa ve bu hakaret komik şekilde yazılmış olsa okusa gülse kahkahayı bassa hak verse cezbetse coşca bilmem ne olsa kısacası 'olabilir' diye hak verse doğru mudur bu ? Veya adam dindardır baktı ki küfür,taktı kafayı kesicem asıcam bunlarıdiye,insanları tahrik etmek ne kadar doğru ?
Nedense hiç bilgi edinmedim,daha doğrusu edinemedim.Sıçmışım o veri tabana.Sanki profesörlerden oluşuyor alayı.Nete bakarlar cümleyi değiştirip aynen aktarırlar oraya bilmişlik taslarlar bundan kolay ne var ?
Ayrıca yazılan bir şey nerede yazılıyorsa ve buna müsade ediliyorsa sadece yazan değil,ona müsade eden şimdi bozucam azğımı çok pis o kişide suçludur,yazılan 'duvar' değil,duvarı oluşturan ve müsade eden.
Ne diyor lavuklar açıklamalarında ''yok efendim hakarete yer yok hiç bir dine peygambere hakarete müsade etmeyiz'' ulen Adamlar ettiğini görmüş,sadece görmekle kalmamış taa ebesinin cebi tarihine ait bir çok başlık ve sayfalar dolusu olduğunuda.Neyine müsade etmemişler ?
Bir terörist yakalandığında sadece o mu yargılanıyor ? Ona yardım ve yataklık yapanlarda tutuklanır,barındığı yer kontrol edilir gerekirse imha edilir.
Sadece yazan mı ceza alacak ? Ona müsade eden,gerekli ortamı sağlayan ve o ortam benzeri şeylere sebebiyet veriyorsa elbet kapatılacak ebesini bile tersten görecek.Bu sadece ekşi değil inci içinde geçerli bilmiyorum açıkmı hala.Tüm sözcükler için geçerli.
İmam hatiplilerin mi ne sözlüğü var orada dinsizlerede hakaret ediliyorsa orasıda kapatılmalı.Mevzu kim dinli kim dinsizden ziyade hakaret boyutu,özellikle bu insanların en büyük değeri ise.Adam dinsizdir çokta fifi banane ? Ha hakaret ediyorsa bir yerlerini tatmin etmek amaçlı,cem yılmazın dediği gibi buzlu bademi alsın bir yerine soksun öyle tatmin olsun veya ailece 4 bacaklı masayı ters çevirip otursunlar kimene bundan kimse engel olmaz sokakta yapmadıklarısürece,Din'e küfür etmek kimsenin hakkı,özgürlüğü,cartı curtu değil,düşünce özgürlüğü hiç değil tüküreyim öyle düşünceye düşünenin ağzına. Aha kısasım olsun bu da.
Konu Hüdaverdi tarafından (11-22-2011 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir..
|
|
|