Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2011, 04:11   #27
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir insan babasini bu kadar savunmaz.. sen aziz yildirimi ne kadar taniyorsun, onunla berabermisin nasil sucsuz olduguna kanaat getirdin..
varya tam anlamiyla komedisiniz hem diyorsunuz aziz yildirim sucsuz hemde cezanin inmesi icin yirtiniyorsunuz bu ne perhiz ne lahana tursusu..
eger sucu yoksa adalet er yada gec yerini bulur birakin laf kalabaligi yapmayi!..
şimdi konuyu başka yerlere çekmeyin babamı karıştırmayın, herkesin bir taraftarlık sevdiği insanlar var, ak partili isek ak parti üzerindende aynı mücadeleyi veriyoruz, başbakana iftira atıldığında ak düşmanlarına gereken cevabı vermiyormuyuz facede olsun haber sitelerinde olsun, başbakana iftira atan basına medyaya kızmıyormuyduk kızıyorduk, aynı şey aziz yıldırım içinde diğer bir takımın taraftarın içinde geçerlidir.

bende öyle diyorum er geç adalet yerini bulur diyorum ama bu konu niye sizi bu kadar sıkıyor, rahatsız ediyor ben onu anlıyamıyorum, sorun sizden kaynaklanıyor bana yorum yaparak fenerbahçe konusu sizi ilgilendirmeyen şeye yorum yapmazsınız olur biter

bu sitede ben senden daha eskiyim unutma
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla