Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2011, 05:05   #99
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@AKıncı34, Humeyni 1979 İran devriminden önce Fransa'da kalıyormuş , değil mi ?

Hatta İran Şahı devrilince Humeyni, Fransa Havayollarına ait bir uçakla İran'a yollanmış...

Saddam hakkında söylediğin komplo teorilerine sen kendin inanıyor musun ?

Adam, ABD'nin Irak'ı işgaliyle devrildi , ve sonra ABD destekli şii militanlar tarafından idam edildi...

Ben, Saddam'ın faşistliğini filan savunmuyorum , senin ABD işgaliyle devrilen Saddam Hüseyin'i ABD'nin uşağı olarak göstermene karşı çıkıyorum..

Eğer Saddam'a ABD uşağı diyorsanız, Beşşar Esad'a da öyle demeniz lazım. Saddam İsrail'e füze fırlatmıştı , Beşşar Esad ise Golan tepelerini işgal eden İsrail askerlerine senelerdir bir tek kurşun bile sıktırtmadı!..
evet türkiyedede bulunmuştur...
sürgün hayatı boyunce pek çok yer dolaşmıştır fransada 3-4 ay kalmıştır ve fransa bir çok siyasi mültecinin gittiği bir yerdir...
insanı işkillendirir mi bu ? başta emperyalistlerin petrolünü sömürdüğü ülkeyi laik ve dinsiz bir şekilde yöneten amerika tarafında dünyanın en büyük 4.silah gücü yapılmış şah pehlevi olmasa belki derdik ama...

he yakalandı,idam edildi onuda şiiler yaptı
hatta kuyudaymış biliyormusun saddam...
amerikan askerlerinin daha önce kontrol ettiği ve temiz dediği bir evde yakalanıyor

yalnız saddam irana,kuveyte kimin gazıyla saldırdı onu iyi bilmek gerekir

beşar esedle saddam arasında en ufak fark görmüyorum
aynı dediğin gibi yıllardır golanın hesabını sormayan bir adamı savunmak yersiz...