Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2012, 15:05   #13
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu tablodan daha vahim tablolar gördüğümüz için bunada şükür diyorum..aksırınca dolar fırlayan anayasa kitabı atınca ekonomsi çöken ülkeden buralara geldik..kimse nereden geldiğini unutmasın..akpartiyi eleştririm başbakanı eleştirrim lakin eleştirmiz hakkaniyetli ve yapıcı bir eleştiridir..sizin gibi iyiyede kötü her güzel işe muhalafet etmek zihniyetinden beri olduğumuzu ifade etmek isterim..yanlışları yokmu vardır tabi ama aramızda çok kalın ve keskin farklar var sevgili rikopaşam.
Ben geçmiş dönem hükümetlerini kollamıyorum, kollamamda... Zaten AkParti'nin bu durumda olmasının sebebi onlar.
Ailesiyle ordunun malı olan helikopterle pikniğe giden komutandan hesap sorulsun ama mücevherdende vergi alınsın, vergi yükü vatandaşa bu kadarda bindirilmesin.
Pankart açtı diye aylarca yatanlar dolandırıcılıktan yatanlardan daha çok yatmasın, yazık.

Peki Terennüm sana çok basit bir soru; bana AkParti hükümetinin vatandaşı ekonomik anlamda rahatlatacak, refaha kavuşturacak uygulamalarını söyler misin ? Vergi, su, elektrik, doğalgaz ...vs gibi temel ihtiyaçları göz önüne alarak, yani bana gidip pinpon topunun fiyatı düştü bizim dönemimizde deme.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla