Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2012, 01:00   #72
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Davos'tan sonra israil'le eskisi gibi olmayacaktık ama 2 ay sonra elçimizi geri yolladık adamların Milli birlik gününe kabineden bakan yolladık eee ne olacak... Ne olacak iyi olacak...
Gerçekten merak ediyorum kafanda bu olayı iki adamı geri çekme yada bir davete katılmaya basitemi indirgedin.
Bütün dünya duydu duydu sesimizi
Bir ülkenin ayıbını yüzüne vurdun diye hemen savaşmı ilan edilmeli...
Devletler arası ilişkilerden hiçmi haberin yok.

Referandumda evet dedik kenan evren yargılanacak , e yargılanamadı maaşına zam yapıldı ne olacak... İyi olacak iyi...
Aaaaaaaaaaa
bildiğim kadarıyla sen bir hukukçusun hiçmi güncel soruşturmaları takip etmiyorsun iddianamesi hazır müebbet istiyorlar adama sen ayakta uyu
http://www.haberdesondakika.com/3388...gilaniyor.html

Peygamberimize hakaret eden Rasmussen'e çok sert tepki verdik artık setleri çektik bundan sonra Türkiye , Müslüman ülkelerin reisi ... Çat başbakan Rasmussen'e BM Sekreterliğinde destek verdi... eee ne olacak ki çaktırma hacı iyi olacak...

Ozaman senin kafanla müslüman olmayan hiçbir devletle münasebette kurmayalım gitmeyelim gelmeyelim.Devletler çıkar ilişkileri üzerine kuruludur.Sen Türkiye'nin rasmussenden karşılığını almadığını söyleyebilirmisin.

Her gün burda savunduğunuz Müslüman kardeşlerinizin üzerine bombalar yağıyor o uçaklar sizin ülkenizden kalkıyor... Ne olacak ki değil mi iyi olur diyelim hadi bakalım...
Hangi müslüman kardeşlerimiz ben onu tam anlayamadım.

Ermeni soykırımını tanıyan fransa'dan büyükelçimizi geri çağırdık yine ekranlarda esip gürledik herkes fransa'ya boykot bilmem ne dedi... Ne oldu elçi gitti her şey bitti çat İlker başbuğ tutuklandı gündem değişti.... İyi olacaaaakk iyiiiii...

Fıransayı boykot demek fransız iş adamlarını zarara uğratmak demek.Peki sen hiç merak edip Fransanın iş kuruluşları bu yasayla ilgili ne diyor diye araştırdınmı?Tabiki hayır...facebookta 5 dklık videolar varken niye araştırasın değilmi
Fıransız iş adamları derneği cartı curtuu hiçbiri bahsi geçen yasayı onaylamıyor....sen şimdi nasıl dersin boykot edelim diye?
boykot edelimde bide ekonomi ayaklarınımı düşman edelim kendimize? haa
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla