Konu
:
KCK'a dev operasyon..
Tekil Mesaj gösterimi
01-13-2012, 19:01
#
9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Furkanca Bakış
Nickli Üyeden Alıntı
Her yerde bdp il başkanlıklarına bdp ilçe başkanlıklarına operasyonlar düzenleniyor bu nasıl farklı bir yapılanma
Bence bölgede değer verilen insanların tutuklanması zaten devlete karşı son zamanlarda nefreti aşırı bir şekilde halkı daha fazla devlete karşı cephe aldıracaktır.
Operasyonlar yapılacaksa bile ince elenip sık dokunulmalıdır. Gerçekten gerekli görülen şahıslar içeri alınmalıdır.
Müslümanlara yapılan gözaltı zulmü gibi olmamalı. Canları sıkılınca 40 50 müslümanı el kaideci diye evlerine baskın vererek konu komşusuna rezil ederek götürüp 1 gece sonra serbest bırakıp bu şekilde onları yıldırma gibi taktikler ahlaki taktikler değildir.
Bence artık hükümette bu polislerden savcılardan bezmiş hale gelmiştir ki başbakan cumhurbaşkanı bülent arınç ve diğer yetkililer ara sıra yaptıkları açıklamalarla bunu gizlememektedirler.
Demokratikleşme adı altında bir polis devleti bir savcı devleti oluşturulmamalıdır.
Yıllarca ebemizi ağlatan kemalist ergenekondan sonra birde bu muhafazakar ergenekonla uğraşmayalım.
Sopayı yok edelim sopa el değiştirmesin
.
Ebemizi ağlatan derken
?
Kck tutuklularını konuştuğumuzu zannediyordum...
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul