01-26-2012, 18:29
|
#58
|
|
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
Elbette Ammar Lakin bu onların(El Kaide) hatasız, dosdoğru oldukları sonucunu verir mi
Meseleler masaya yatırılır İslami Hükümlerde yer alanlarla yer almayanlar incelenir ! !!!''Savunma Psikolojisi''!!! ile hatalar sahiplenilmez !!! (Bu bir Örnektir !Sahiplenen görüntüler cahil, hadiselerden uzak ve manipilasyonlardır)
Aciz ve naciz şekilde eleştirme hakkı haddime de olmasa cemaatleri eleştirsem işte burdan eleştiririm !!! ''Savunma pisikolojisi'' ''Bir bildiği vardır'' kavramı ! Biz İslam ve Adaletten yana tavır alırız ! Kafir bile haklı ise Kafirin Mazlumunun dahi bedduasından sakınırız değil mi 
|
tabiki de hatasız olduğu sonuç vermediği gibi hiç bir oluşum hatasızda değildir. benim karşı çıktığım. Zalim ve kafirlerin ağzı ile karalanmaları ve eleştirilmeleridir. müslüman müslüman ağzı ile eleştirilir. bizim eleştirme ölçümüz kafirlerle asla bir olamaz.
ben buna karşıyım. ki el kadieyide talibanıda hamasıda hizbullahıda ve Türkiye Hizbullahı dahil kardeşlerimizle oturduğumuzda olumlu yönleri ile birlikte olumsuzluklarını da hatalarını da dile getiriyoruz. bunu müslümanca yapmak var bide zalim kafir munafiıkların haber ve kaynaklarını önümüze koyup ona göre atıp tutmak var.
|
|
|