arkadaşların yanlış anladıgını dusunuyorum cunku burda sehit aileleri maddi boyuta takılıyormus ızlenımı vermıs sizlere..lakin onların itirazı neden mağdurlara verildigine degil kendi mağduriyetlerinin karsılıgı bu mudur ? Yani o insanların işsiz olması kadar aynı potansiyelde işsiz coluk cocuk sahibi 22 yasında gencecik kahpe bir kursunla sehıt olmus ınsanın aılesıne verilecek tazminat neden daha eksık ?
Onlar 35 kisi bunların ki sayısız ondan mı ? Yani siz incinmezmisiniz ?
Askerde egitim zahiyatları bile sehıd sayılmazken bir tazminatı bırakın yardım almazken bu 3 haftada ne oldugu acıklanmayan tazmınatta neyın cabası ?
Diğer insanların sivil olması daha sonucu acıklanmamıs bir hata sonucu öldürülmüs olması elbette herkesin yüregını yaralar. Simdi cenazelerinde bir türk bayrağı gormek normal olmayabilir ama bir pkk bayragını gormekte normal olmasa gerek.Korucu aılesı falan dıye kendımızı avutmayalım hepsının ıcınde bunun sempatısı oldugunu bılıyoruz.İşte bizi yaralayan da bu !! eger bir ders vermek isteselerdi bizlere o tabutlarda o bayrakları tasıtmazlardı ama bizi sasırtmadılar.
Benim devletimden istegim ne olur benim kanıma ucuz deger bıcme yoksa bende bir damla kan dokmek ıstemıyorum..
Konu cartman tarafından (01-27-2012 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir..
|