02-04-2012, 02:49
|
|
|
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Bundan sonraki aşamada sorumlu alımlarında anketli bir seçenek yapılabilirmi bunu yönetimdeki diğer arkadaşlarla istişaresimni yaparız tabi olumlu olabilir...
Benim şahsi kanaatim şudurki mesela Furkan,Mavera,Akıncı çok değerli bir arkadaşlarımız...evet yetkili yapalım diyoruz ama çok uç yorumları ve eleştirileri oluyor haliyle bir sorumlunun yazdıkları diğerlerine örnek teşklil ediyor...yani önce sorumlunuzun yazdığı mesajları silin denildiğinde olmuyor...dediğim gibi bazı arkadaşlara sorumlu yetkisi dar geliyor yani fikirleriyle her yönlü var olmaları daha olumlu oluyor...aksi takdirde bir yerde patlak veriyoruz..arada sıkışıp kalıyoruz...
|
daha önce de yazdım, bana göre yetkilileri yönetim belirlesin. üyeler sağlıklı karar veremeyebilir. veya duygusal davranıp yetkili olabilecek isim konusunda gerçekçi davranamayabilirler. fakat yönetimin seçtiği yetkililer için 2 ayda bir anket yapılsın. anket sonucunda üyelerin çoğunun istemediği yetkililerin görevi ellerinden alınsın. yerlerine yeniden yönetimin belirlediği isimler getirilsin.
|
|
|