Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2012, 02:50   #79
Kullanıcı Adı
Blur
bu zamana kadar uygulanmadıda ne oldu... hala şehit veriyoruz hala ;

En sinir olduğumdur bu bu şerefsiz kılıklı tipsiz kimdir ki benim polisime tokat atacak nasıl cezasız kalacak bu hareket !!!!

Ben anlamıyorum bu kaypakları içimizde daha ne kadar besleyeceğiz... Normlar mormlar hikaye abi burada söz konusu olan devletin direğidir burada sarsılan ülkenin dirliğidir..

sen bir kaç tane kuruyu yakarsan zaten o yaş olanlar toz olacaktır... en azından sert tedbirler uygularsan bu adamların bu tarz olaylarda bulunmasını engelleyebilirsin...

aksi halde bu tarz olaylar artarak devam edecek zaten edecek... otobüse molotof atılacak adam etkin pişmanlık yasası diye yırtacak... bankanın için kocaman bir kaya parçası atılacak failler 18 yaşından küçük oldukları için mahkemeye çıkıp beraat edecek...

benim devletimde bir soysuz bayrağımı yırtarak , yakarak eylem yapabiliyorsa yerim öyle özgürlüğü böyle özgürlük mü olurmuş ? o zaman 13 yaşında ki kıza tecavüz eden adamda ben özgürüm der... bu kadar özgürlük bize fazla... yediği kaba pisleyen şerefsizlere en ağır tedbirler uygulanmalı !

devlet uyumaya devam etsin daha ne canlar yanacak bakalım... o vekillerin bakanların çocuklarından birisinin bulunduğu otobüse atsınlar bakalım molotofu onların çocuklarının yansın bi tarafları o zaman ne tepki verecekler pişmanlık yasasımı derler artık özgürlük mü demokrasi mi bilemiyorum... bu işler böyle birilerine şirin gözükeceğim diye devletin çizgilerini bir kalemde sildiler... çizgiyi salla nokta bile kalmadı artık devletimiz adına... bu konuda içinde bulunduğumuz durum gerçekten çok vahim.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla