abi şu yukarıda ki eylemleri yapanlar sapmıdır samanmı allah aşkına bu adamları ayırtetmek çok mu zorr....
Türkiye'de artık Türk'üm demek suç sayılacak neredeyse... Ben Türk'üm dediğimde faşist oluyorum kendi vatanımda sürgünde gibi yaşatılıyorum...
Özgürlük ayağına tavizler veriliyor bu adamlar haklı gibi gösteriliyor ondan sonra AB AB AB...
Ben eski hükümetleri övmüyorum onlarında bu konuda dik bir duruşu olabildimi ? Hayır...
Hepsi aynı yolun yolcusu öylede olmaya devam edecek... Batı ne isterse yapmak zorundamıyız hiç bir duruşumuz olmayacak mı bizim... İran istediği gibi adam sallandırıyor ya...
Yeni Anayasa çıkaracağız... Bu yeni Anayasa'ya sert yaptırımlar uygulayacak maddeler koyulamaz mı ?
" Terörist başını öven , terör propogandası yapan , pkk yandaşlığı yapan kişiler hakkında ....... " diye bir yasa çıkartılamaz mı ?
Polise tokat atan , molotof atana.... vs bunları ayarlamak kolaydır... Ama Avrupa'ya kötü gözükmeyeceğiz ya... İnsan hakları ya...
Benim şehidimin gazimin hiç hakkı yoktu ya... 20 Yaşında ki adam dağda -30 derecede çatışıyor onun hiç hakkı yokmudur acaba... Okuluna giderken şerefsizlerin düzenlediği eylemin arasında kalıp sakat kalan çocuğun hiç hakkı yokmudur ?
Hep bu haklar özgürlükler bu ülkenin düşmanlarının mı olacak...
Yeter da.. Yeter...
|