Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2012, 03:52   #74
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan benim düşüncemi özgür ve açık bir şekilde ifade ettiğimde dalga geçilmesiyle, sizin konularınızın kapatılması yada msjlarınızın silinmesi arasındaki farkı bana söyliyebilirmisiniz?
tartışmaya açtığınız konuda ben özgürce düşüncemi ifade etmemde bir hilaf varsa nasıl özgür bir tartışma ortamı umabiliyorsunuz?
genele yaptığım bir eleştiriyi dahi kabul edemezken sormak istiyorum size nasıl aksine muamele bekliyebiliyorsunuz?

ben size hak vermiyor değilim sakın yanlış anlamayın fakat herkesinde burda özeleştiri yapmasından yanayım sadece
onun için olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
sadece mesele yönetimle bitmediğini ve durumun psikolojik yanı olduğunuda söyledim.
eğer bunda rahatsız edici bir durum söz konusu ise msj silinebilir kesinlikle alınmam ...
galiba yanlış anlaşılıyoruz karşılıklı olarak. siz eski üyelerin yeni yetkilileri çekemediğini söyleyerek haksızlık ettiniz ben de yorumunuzla dalga geçtim. özür dilerim.

bahsettiğiniz şeyleri inanın en az sizin kadar istiyorum. açtığım başlığa da dikkat ederseniz bunu dillendirmeye çalıştım. yani herkes eleştiri yapabilsin, farklı bakış açıları getirebilsin konulara. öylesine demokrat olsun ki forum yetkililer üye oylarıyla yetkilerinden olsun dedim.

en son cümlenizde "mesaj silinebilir" demişsiniz. üyeler bu şekilde düşünmeden rahat bir şekilde yorum yapabilsinler, yeri gelince üyeleri seviyeli bir şekilde eleştirelim ("aman be murat sanki sen bu söylediklerini yapıyorsun da gelmiş bize anlatıyorsun" dediğinizi duyar gibiyim (: )

neyse ben bir görüş belirttim sadece. gördüğüm kadarıyla yerine gelmeyecek. hevesti geçti diyeyim
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır