Konu
:
Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ?
Tekil Mesaj gösterimi
02-04-2012, 04:21
#
77
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Furkanca Bakış
Nickli Üyeden Alıntı
benim 2 kere yetkim alındı ikisinde de yönetim almadı
ikisinde de son namı diğer Ahmet Özyer beyle zıtlaştık oda yetkiyi direk aldı. İlkinde bir gece operasyonuyla malumunuz yavuz reyizle birlikte optimize olduk ikincisinde de ben dedim haksızlık var susuyorsun dedim sonra yetkiyi almış.
İki defa göreve geldim iki defada Ahmet Özyer yetkimi aldı. Yönetimin falan haberi yoktu istişare falan yapılmadı.
Ben diyorum ki ben haksızlık yapılıyorsa bunun karşısında susmam bu böyle yani susarsam çatlarım o derece :p Eğer beni susturup bildiklerini okuyacaklarsa yetki görev falanda istemem . Yapılan yanlışlara ortakçı olmam. Konuşurum ve bir güzel kovulurum
Furkan ve akıncıya yöneticilik tavsiye etmiyorum açıkçası... daha hürsünüz
yaşasın azadi :D
ayrıca sorusuz sualsiz yetki alma ve banlama olayları var iken.
( ben burada Abdurrahman dilipak olayını yaşamışam :D )
Alıntı:
Sevban
Nickli Üyeden Alıntı
Molla'da olabilir... (ammar)
Allah razı olsun abicim. genel görev alamam zaten başkada yapıyorum. 10 siteden fazla ile uğraşmaktayım. sadece teknik alt yapıda belki olabilir. yardımcı olmak isterim. :D
yöneticiler ile ilgili konuya gelince. anket yapılmalı ve üyelerin görüşlerine değer verilerek gereği yapılmalıdır.
"başbakan böyle birşey demişse durum vahimdir " başlığı yönetici hiçte vahim değil diye konu başlığı değiştirebiliyor bir başka yönetici bana kızmış diye 2 konumu birden silebiliyor.
diğer silinen konuları ve keyfi banları söylemiyorum bile !
hele keyfi ve içlerini rahatlatmak için verilen 31 günlük yasaktan hiç bahsetmiyorum.
kaç defa konuda açtım tabi anında silindi. bu formun bir kuralı yok mu yöneticileri bağlayan bir durum yok mu ?
hele kilitlenen konulara hiç değinmiyorum 3.mesajda handa buraya yazıyorum bu konu kilitlenecek dedim tam hatırlamıyorum 6 veya 7.sayfada kilitlendi
Konu Ammar tarafından (02-04-2012 Saat
04:27
) değiştirilmiştir..
Ammar
Açık Profil bilgileri
Ammar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ammar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Ammar - Daha fazla Mesajını bul