Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2012, 16:54   #112
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam işte bende bundan bahsediyorum sadece bayrak meselesi değil bu tarz eylemlerin içerisinde bulunan herkese uygulayacaksın bu ağır yaptırımları yemişim içinde ki duyguları sen o adamı içeriye bir tık bakalım orada görsün kürdistan'ı ondan sonra koymuş apoyada kürdistanada zafer işaretinede...

Alayı yalan dolan akılları ancak böyle başlarına gelir bu terörist zihniyetin..

Bakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben bu devletin çocuklarına , bu bayrağın altında yaşayıp bu bayrağı sahiplenen her ırk'tan din'den insanı kucaklarım başımın üstünde taşırım...

Eğer bugün pkk gibi kürt sempatizanı bir örgüt yerine ASALA tarzında ermeni bir örgüt yada Lazların Trabzon'da kurmuş olduğu bu tarz bir örgüt olsaydı ben yine aynı şeyleri yazacaktım..
Kafadaki fikirleri ben değiştirebileceğimize inanıyorum.İki üç nesil sonra dedesi dağa çıktığı için utanacak bir nesil yetiştirilebilir.Tabiki eline silah almış adamı asla affetmeyeceksin lakin Pkk sempatizanlarını kendi çocukların gibi gör ve hatalarını düzeltmeye çalış en azından onların çocukları...Sen devlet olarak onlara ne kadar hoşgörülü yaklaşabildiğini göster.Yarınları için umut ol.
Bugün biz nasıl iyisiyle kötüsüyle bu devlet bizim diyebiliyorsak.Yarında bu adamlara bunu dedirtmek için uğraş.
Dağda Pkk'yla silahla mücadele ederken halkın içindede bunun için çalış...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla