|
Alıntı:
Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı
bana göre gelişen ve değişen durumların ve olayların senin getirdiğin açıklamalar ile uzaktan yakından alakası yok.yukarıda yazdıklarının özüne bakılacak olursa başbakan akşam farklı sabah farklı demişsin,rüzgara göre yön değiştiriyor demişsin ileri gitmiş tükürdüğünü yalıyor demişsin ve bunun adınıda siyasi manevra koymuşsun.bence bu konudaki görüşlerini değiştirmelisin.
şahsen başbakana muhalefet eden biri olsaydım yukarda yazılanlardan daha etkili malzeme bulamazdım herhalde.
|
o benim görüsümdür, katilmayabilirsin ama saygi duyabilirsin ;)..
bence dis siyasette degisimler, farklisimlar olmasi gayet normaldir artik bunun adini ne koyarsiniz bilmem isteyen tükürdügünü yalasin, isteyen rüzgara göre yön degistiriyor desin, isteyen degisti desin..
altinizi cizerim ben dis siyasetten bahsediyorum.. ic siyaset ve türkiyenin kroniklesmis sorunlarindan degil..
yani dis siyasette biz dost, düsman iliskisini degil cikar iliskisine bakariz.. dün suriyeyle, iranla, israille dosttuk bugün düsmaniz yada dün yunanistanla düsmandik bugün dostuz.. dün abd yle müttefikdik yarin cinle olabiliriz..
bu konuda fikrimi degisterecek bir durum yok.. uluslararasi siyaset okudum ve az, cok olaylari yorumlayabiliyorum o acidan sabit fikirli olmayalim yani basbakan herseyi dogru yapiyor diyede düsünmeyelim, yanlislarida vardir ve olacakdir..
|