Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2012, 19:07   #10
Kullanıcı Adı
ömer furkan
Exclamation chp ye oy vermek CAHİLİYYE oyvermekten başka bir şeye benzemez
konu övmek değil konu sorumluluktur. oy vermek biryana dursun insana ben kimim amacım ne, düşüncesini hatırlatıp insanı kendine getirendir. benim sitemim, halkını unutmuş, halkını kendine küstürmüş kendi kaderine bırakmış vekillerime, oyum daima AK PARTİNİNDİR ama vekilin değil, bunları dile getirirken oy kaybının nerelerde aranmasına bir vurgudur, amaç sadece oy ise habur sınır kapısında binlerce mağdur şöför var her birinin en az beş altı oyu var bu insanlar TÜRKİYE nin dörtbir yanından VATAN evladıdır. ama sonuç sadece oy ile eşdeğer tutulmamalı amaç oydan çok hizmete odaklanmalı ve gerçekten bu insanların derdinin dinlenmesi sorunlarına çözüm bulunması, düşünün suriyede olan karışıklıktan dolayı kapıların kapanması ve bu insanların bir kapıda toplanması, habur sınır kapısından günlük 500 uzun araç geçişi zor yapılırken onbinlerce kamyon ve uzun aracın bir kapıdan nasıl geçtiğini düşünün, 30, 40 km komvoy her bir aracın geçmesiyle 3, 5 metre ilerlemeyi.. uyumak istesen uyuyamazsın sıran gider direksiyon başındaysan aklın gider. ortalama 10 günde giriş yapılıyor 2 günde ırakta işn biter geri dönüş için birdaha 10 gün sıra bekle. gümrük kapılarında iyileştirme çalışmaları yapılsa, yeni yapılacak kapılarda hızlandırma çalışması yapılsa KANAATİMCE EN GÜZEL SEÇİM ÇALIŞMASI OLUR. OLMASINIDA AK PARTİDEN DİLİYORUM. buna herkesin katkıda bulunmasını temenni ediyorum, kendi çıkarımdan değil 81 vilayetten işadamlarımız esnafımız tırcımız kamyoncumuz ve yöre halkı insanımız bu kapıdan geçimini sağlıyor, özellikle bu kapıdan günlük milli gelirin hesabını düşünün ülke ekonomisine katkısını düşünün. AK GENÇLİK arkadaşlarda bu konu hakkında fikirlerini ortaya koysun böyle bir çalışmada emeğimiz katkımız olsun. TEŞEKKÜRLER
ömer furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla