Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2012, 21:57   #30
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birileri bu savcıyı özel yetkilerle donatıyor kck soruşturmasının başına veriyor
sonra bu adam mitçiler için yakalama kararı çıkarıyor
hakan fidanı sorguya çağırıyor. Hakan Fidan ben bunu başbakan adına yaptım diyor başbakanın izni olmadan gitmem diyor yetkisizsin diyor
sonra hükümet bakanlarıyla bu olaya sert tepki gösteriyor cumhurbaşkanından dışişleri bakanına herkes hakan fidanın yanında

1. bu savcı kimdir neyin nesidir kck gibi önemli bir soruşturmaya atandığına göre ergenekon kalıntısı olamaz.
2. bu savcı hakan fidanı sorgulamaya çalışırken başbakanın emriyle bu işleri yaptığını biliyordur. bakanlar cumhurbaşkanı bunu diyor.
3. savcı aracılığı ile bir yerlerden başbakana mesajmı verilmek isteniyor.
4. madem mitin pislikleri temizlenmek isteniyor neden olay hakan fidanın üzerinde yoğunlaşıyor.

mit olayı inşaallah hükümete ve yetkililere bir ders niteliğinde olur. devletin kurumlarında kimlerin yapılanmak istediğini devletin kurumlarının homojen olması gerekirken kemalistlerden kurtarılıp kimlerin çiftliği yapılmak istendiğini görürler ve artık ne yaparlar bilemem.
Kck gibi önemli bir sorusturmaya atanması ergenekon kalıntısı olamaz mı dıyorsun =) basbakanın bile ameliyatını ilk haber veren ergenekon odağı ise olamaz dedigin hersey oluyor.
Bu savcının kımın adamı oldugunu bılemıyorum ama bu dedıgın sebep mantıklı degıl
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla