Konu
:
Ak partiye bir gönül vereni olarak serzenişimdir..
Tekil Mesaj gösterimi
02-15-2012, 19:35
#
10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
El Emin
Nickli Üyeden Alıntı
İşçinin cebine giren çıkan aynı..
Hizmetler iyi tamam amenna asla yeterli değil..
Doğu Üç aşağı beş yukarı aynı..
Sonuçta refaranduma götürmek yeterli ki gayet yapılacak birşey..
Üniversitelere gelince..Okuyan çok ama kaç tanesi çıktığında iş buluyor..
Her ile üniversite dediler iyi bir halt mı yaptılar..
Artık diplomalı manav kasap yetişecek o kadar..
Zaten açık öğretim var facia..
Ben yırtınıyorum il dışında o kadar para harcayacağım ee 200 bin kişide aynı bölümü evinde okuyacak ve tüm haklarımız eşit olacak..Nasıl bir katliamdır..
AK Parti Forum'da Ekonomi bölümünde bugün paylaşmış olduğum iki haber şunlardır:
İşsizlik Oranı Azaldı
Ocak Bütçesi Rekor Kırdı
Forumda Ekonomi bölümünde son zamanlarda paylaşılmış olan bazı haberler de şunlardır:
Tanrıverdi: Türkiye Bizimle Büyüdü
İhracatta Cumhuriyet Tarihi'nin Rekoru Kırıldı: 134,6 Milyar $
İşsizlik 10 Yılın En Düşüğüne İndi: % 8,8
Yılmaz: El Açarken Yardım Eder Olduk
Her ilde üniversite kurulmuş olması AK Parti'nin Türkiye'ye yapmış olduğu büyük hizmetlerinden biridir. Gelişmiş ülke olmak istiyorsak nitelikli insan sayımızı mümkün olduğunca arttırmalıyız.
AK Parti'nin Doğu'ya da orada yaşamakta olan vatandaşlarımıza da çok hizmeti olmuştur. Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sürmekte olan terör Doğu'nun gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. Doğudaki Kürt vatandaşlarımız, oralarda yaşamakta olan Kürtçü vatandaşlarımızla konuşarak, Kürtçü vatandaşlarımızı bir kısmı terörist Kürtçü bir kısmı da terörizm destekçisi Kürtçü olmaktan kurtarıp kendi halinde Kürtçüler olmaya ikna edebilirler ve böylelikle Bölücü Terör Örgütü PKK (BTÖ) bitirilirse ondan sonra Doğu bugüne göre daha fazla gelişecektir inşaallah.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul