Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2012, 12:09   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
daha önce de yazdım tekrar yazayım..akpatinin en büyük zaafı ve yumuşak karnı karşısında cevval ve kaliteli bir muhalefetinin olmamasıdır..bu başbakanın tabiriyle biz kılıçdaroğlundan çok memnunuza getiriyor işi..bu demokrasilerde ne kadar doğrudur tartışılır..öncelikle akpartili olmamız bizim akpartiyi eleştirmemeiz anlamına gelmemeli..Ve şunuda çok açık olarak yazmak istiyorum şahsımın akpartiyi eliştirmesi beni akpartiliğimi sorgulanmasına götürüyorsa akpartide kokuşmalar başlamış demektir..ve malesef ben bunu etrafımda görmeye başladım..ve işin ilginç tarafıda şudur..2001 yılından beri kimselerin olmadığı dönemde akparti bayrağını sallaynlar o zamanın milli görüş gömleğini çıkarsakmı çıkarmasakmı tereddütü yaşarken yada bunlar saadetin devamı din tüccarları diyenler bizim akpartili olmamazı sorgular hale gelmiş..yazık..akpartinin doğrularını herkes söyler hakkaniyetli olmak ise yanlışlarını söyleyebilmektir..bunu akpartiye ayar vermek olarak algılayanlada sadece şunu söylemek gerekir..yakanızdaki bir akrebi size zarar verir düşüncesiyle yakanda akrep var deyip uyarmasını sana ne demesi kadar saçma görüyorum..akparti bu milletin mayasıyla yoğrulmuştur..eğer mayanızda bozulma varsa bozulmaya başlarsınız..diyor ve gerisini sizn gibi feraset sahibi kardeşlerime bırakıyorum..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla