Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-18-2012, 14:10   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Yazarı tanımıyorum ama kanımca cemaati biraz fazla seven birisi.

Cemaat ile Hükümetin dayanışma içerisinde olduğu gerçektir.

Lakin yazıyı okuyup gözlerinizi kapayıp düşündüğünüzde aklınızda kalan bir masonik bir yapılanma gibi süper güç..
Resmen mitleştirme var.

İşde cemaati eleştirdiğim konulardan biriside bu,

Cemaat güzel işler yaptı, destekliyorumda fakat bu ülkede sadece cemaat yok, Biz yoksak herkes yok olur anlayışı insanı gerçeklikden uzaklaştıran, gözünü bulandıran egoist bir düşüncedir.

Akparti demek, Osmanlı ruhunun intikam alması demektir.
Bu partide Sosyalistlerde vardır, Ülkücülerde vardır, Radikal İslamcılarda vardır, Neo İslamcılarda, Refah tabanıda vardır, DSP tabanıda vardır.

1970'lerde Akıncılar, Milli Türk Talebe Birliği gibi genç yapılanmalar, o zaman FİDAN ları dikmiştir, iman dolu yüreklere. Üstelik bir karşılıda beklemeden, bu partinin değil bu davanın yeşermesi için gençliklerini feda edenler Akparti hükümetinde bizede bir konum verin demediler, bunun örnekleri çoktur.

Hatta bizzat aralarında bulunmuşluğum olan, halen bile o dayanışma ile kendi çaplarında faaliyetlerini sürdüren nice çevreler var, kanallar kuran, eğitimler veren, gazeteler cıkaran, sivil toplum örgütleri kuran vs..

Şimdi bu yazıda yazar diyor ki, bak hükümet biz mahsul veren verimli toplarız, diğer yerler ise kuraklık.
Bunun cemaatin genel kanısı ile alakasının olmadığının farkındayım, sadece yazarın kendi hayal dünyasında olan çalkantıların yansıması.

Ama bu yazıya bakarak çok dersler cıkarmalıyız.
Biz yerine, ben dersek.. Ben oluruz Bizi öldürürüz.
Bu davanın amacı '' Doğacaktır vaat ettiği günler Hakkın '' Kıssasında olan duygudur. Recep Tayyip Erdoğan hapise atıldığı zaman insanların balkonlarında '' İnadına Tayyip '' yazıldığında bu ülkenin lideri olmuştur.
Tayyip Erdoğan'ın gücünü bir kesime mal eden sadece kendini kandırmış olur.

Bir yandan Ergenekon gibi yapılanmaların ekmeğine yağ sürme! mesajını verip, geri kalan kısımlardada uyardığı şeyi kendi yapan yazarı kınıyorum.

Konu Seyyah tarafından (02-18-2012 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir..
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla