Alıntı:
serdary Nickli Üyeden Alıntı
Bilim Allah'ın yarattıklarını keşfetmekle meşguldür. Dolayısıyle Allah kelamı ile çelişmek gibi bir şansı yoktur. Çelişiyorsa hatalı veya eksik deney-ölçüm yapılmıştır veya maksatlı olarak yanlış bilgi veriliyordur.
|
Evreni yaratan Allah(c.c.)'tır. Yarattığı gibi kanunlarını belirleyen de yine Allah'tır. Bu durumda daha önce de dediğim gibi bilimin tek vazifesi Allah'ın yarattıklarını keşfetmek ve bunları neden-sonuç ilişkisiyle açıklamaktır. Kur'an'ı Kerim'de şöyle bir deney yaptık ve bu sonuca ulaştık denmesini mi bekliyorsunuz?
Dakka başı da "o zaman su 100 derecede değil 150 derecede kaynar diyorum hadi inanın" diyorsunuz. Ne kadar absürd örneklerle ilerlemeye çalışıyorsunuz. Evreni Allah yarattı ve evrenle ilgili bazı bilgileri de bize bildirdiyse evreni keşfetmekle meşgul olan bilim ondan ayrılamaz.
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı
ben nediyorum sen nediyorsun ben bir araaya bile gelemez diyorum sen ayrılmaz diyorsun.
iyi ozaman su 100 derecede kaynamaz 150 derecede kaynar diyorum ben bana inansana...
|
Siz kimsiniz? Sizin ağzınızdan çıkan her zırva doğru mu? 1800 küsür yılından beri doğrulanamamış bir teoriyi gelmiş savunuyorsunuz burada...