Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2012, 16:47   #22
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Nur suresi 31. ayeti kadınların gözüne sokan mümin beyler 30. ayeti görmezden mi gelirler ?
Müslüman kadını toplumdan dışlayan evde yemek pişirici ve çocuk bakıcı olarak kullanan muhafazakarlar ahirette bunun hesabını nasıl verirler düşünemiyorum. Çünkü senin çocuğunu yetiştirende senin eşindir. Sen eşini toplumdan soyutlarsan onu eve kapatırsan çocuğundan ne hayır bekleyeceksin. Ama sende eşinle omuz omuza verip mücadeleye katılırsan senin çocuklarında Allah'ın izniyle mücadeleci gerçek bir müslüman olacaklar.
Hele hele birde Allah'tan 4 hatun alma yetkisini aldıklarını iddaa eden ve aldıkları hatunları afedersiniz adeta seks kölesi olarak kullananlar var . Yemin ediyorum tiksinç iğrenç bir konumdalar gözümde.

Fitne ise vardır bunu ortaya kadında çıkarabilir erkekte çıkarabilir. Olan bir şeyi ortaya çıkarmak kadına has bir davranıştır demek olmaz.
  Alıntı ile Cevapla