![]() |
#1 |
![]() ![]() Başkan Adnan Polat da taraftar da 10 numara istiyor, Cim Bom'da bütün planlar Hatem Ben Arfa için yapılıyor. Galatasaray taraftarı sabırsız, herkes gelecek yıldızı bekliyor. Cim Bom'un transferdeki öncelikli hedefini ve operasyonun detaylarını ise şöyle... Fanatik'in haberine göre; Cim Bom'da bütün planlar Hatem Ben Arfa için yapılıyor. Aslan'ın uzun süredir yakın takibe aldığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu konusunda Marsilya ile çok sıkı bir pazarlığa giriştiği ve transferde bir adım önde olduğu kaydedildi. Bu transferde iki ciddi rakip var: Newcastle United ile Werder Bremen... İngiliz ekibi yöneticileri bugün Fransa'ya giderek, Mavi-Beyazlılar ile görüşecek. Ancak Newcastle, Ben Arfa'yı kiralık istiyor. Marsilya ise teknik direktör Didier Deschamps'ın 11'de düşünmediği Tunus asıllı hücumcuyu, bonservisiyle birlikte vermeyi hedefliyor. Fransızlar'ın 12 milyon Euro'ya Lyon'dan aldığı Ben Arfa için talep ettikleri bonservis bedeli 8 milyon Euro. Werder Bremen de Mesut Özil'in gitmesi durumunda Fransız yıldızı alternatif olarak görüyor. Ancak Mesut konusunda henüz resmi bir gelişme yaşanmadığı için Ben Arfa transferi Almanlar için şu anda sadece düşünce aşamasında. Yeni bir çıkış arıyor Sarı-Kırmızılılar'ın Newcastle ve Werder Bremen'i bu transferde alt etmek için her türlü imkanı seferber ettiği belirtildi. Lyon'da Karim Benzema ile birlikte büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Marsilya'ya giden Ben Arfa burada bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Fransa Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Ben Arfa'nın da başka bir takıma giderek, kariyerinde yeni bir çıkış yapmayı amaçladığı ifade edildi. Yıldız oyuncunun danışmanı Michel Quazine de "Hatem kariyeri üzerinde düşünüyor. En iyi tercihi yapacaktır" diyor. Galatasaray'ın bu işteki en büyük artısı genç yıldızı bonservisiyle istemesi. Cim Bom ile Marsilya işte bu noktada buluşuyor. Hatem Ben Arfa kimdir? Doğum Tarihi: 1 Mart 1987 Doğum Yeri: Clermont Ülkesi: Fransa Boyu: 1.70 Mevkii: Orta Saha Takımı: Marsilya internetspor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Totomaç sallamış yine...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben Arfa kaliteli bir futbolcu son 4-5 senedir biliyorum.... bize yakışacak muhteşem bir forvet.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ertuğrul bey, ben mi yanlış anladım, hem 10 numara deniyor hem sen yazında forvet diyorsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() HALDUN ÜSTÜNEL
![]() Bu sene takımdan hiç ümidim yok .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() en çok para hangi klupte varsa en iyi futbolcuları o alır.
bukadar basit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Beni bildiğim kadarıyla forvet mevkiinde oynuyordu... haberdede mevkii ortasaha diyor... belli olmuyor ki bazı oyuncuların nerde oynadığı.... Mesele kim der ki Hanrynin kanat oyuncusu olduğunu.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Keita gitti ya kim gelsin beni tesseli etmez .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ya biz alıcıyız ya şimdi futbolcu ne değerlenmiştir. Bizim takımımıza yıldız alıp şımaran bir sürü futbolcu geldi gitti önemli olan iyi oynayıp bizi şampiyon yapması. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|