![]() |
#1 |
![]() ![]() şerefsiz abidesi bazı insanların kişisel zevkleri için(öz.kürk) hayvanları katletmelerini hemde acı çektirerek lanetliyorum protesto ediyorum arkadaşlar Rabbim hepsinin belasını tezz zamanda versin inş. diyorum Allah ya bunların hesabını bize sorarsa ne cvp vericez arkadaşlar onlar için ne yaptınız derse ? düşünmek bile istemiyorum burda yorumlarınızla beraber küçük resim olarak bir hayvan resmi koymanızı rica ediyorum... saygılarımlaa... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YORUM SİZLERİN... :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Resim çok ağır... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gerçekten Güzel Bir Konuya Değinmişsin.Tebrik Ederim.Bunların Hesabı Verilemez Ahirette Çok Haklısın.Allah Affetsin.Fazla Söze Gerek Yok.Bize Hatırlattığın İçin Teşekkür Ederiz. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() vahset bu yaaaa...ınsanlık dısı ..pıs katıller...bıde vıdeosunu gordum ıyıce cınlerım tepeme cıktı...o aptal sus meraklısı etegı kısa aklıda kısa kokoslar yuzunden zavallı hayvanların ıskence gormesıne nasıl seyırcı kalınır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ne kadar yırtıcı olursa olsun hayvanların katledilmelerini protesto ediyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Katılmamak mümkün mü Zeynep sana...Yapılacak yorum ise ahirette bu hayvanların da kendilerine bu eziyeti yapanların ve o kürkleri giyenlerin karşısına çıkacaklarını söylemek olur herhalde...Teşekkürler kanımızı dondurduğun ve bizi duyarlılaştırdığın için Zeynep...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() nasıl kıyabiliyolar o hayvanlara sahte kürk giyseler neleri eksilir nasıl hesap vericek öteki dünyada onlara bu eziyeti yapmaya hakkımız yok onlarda birer canlı olnalrında canı var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() :'( :'( :'( :'( >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |