![]() |
#1 |
![]() Değerli dostlar!..:utandım:
Kurban olduğum mevlam.. konuşabilmemiz için dil, anlamamız için de akıl vermiş.. Çok şeyler yaşadım dostlar çook.. Hayat öyküsü diye soruyorlar ya?!.. ![]() Dünya dönüyor işte... Yaşam öyküsü mü?.. Ne yaşam ama ha!?.. Ne yaşam?!!..; Acı dolu Yüksekova askerliği ve gazilik şerefi..Talihsiz bir evlilik.. 5 yıldır görmediğim bir kız çocuğu.. (Yeniden evlendim, Rab'bim yeniden bir kız çocuğu nasip etti bana..) İrtica bahanesiyle 7 yıllık memuriyetime acımadan son verilmesi..gönül koyduğum dostlarımın sahip çıkmaması... Üniversite bitir, yüksek lisans oku.. üstüne iki yabancı dil öğren ama canım ülkemin bana layık gördüğü iş; kirayı bile ödemekte güçlük çekecek dercede az olan özel güvenlik işi... Ne hayat ama?!!!.. 'Acı hayat?!!..' ![]() Yepyeni dostlara her zaman açığım.. Çünkü; 'Güneş her sabah doğuyorsa.. ümit de vardır..' ;) Esen kalın!.. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoş geldiniz daimi olursunuz umarım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hoş geldiniz. Yep yeni dostlar sizi bekliyor.Daimi olursunuz inşaALLAH.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Umut dolu bi insan görmek kadar hoşuma giden başka bi'şey yok...
![]() Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman için inşAllah... Hoşgeldiniz... Gerçekten hoş...(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İyi Ettiniz Güzel Ettiniz Hoşgeldiniz Safalar Getirdiniz
![]() Daim olursunuz inşAllah |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Açıkçası bu kadar kısa sürede bu kadar ilgi beklemiyordum..
Hepinizden Allah Razı olsun!.. Siyah Gül o7, Ak_ Kelebek, Ruh-i Zar, K@rfez Çok duygulandırdınız beni... Teşekür ederim.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bende yeniyim burada arkadaşlar.İnşallah burada daim olmak üzere geldim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Merhaba güzel insan aramıza hoşgeldin..Hayat öykün ne güzel imtihanlarla dolu,umut ederim ki sınıfta kalcak başarısızlık elde etmemişindir.Bu duygulara sahip birinin aramıza teşrif etmesi bizler için çok güzel bir duygu!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende hoşgeldim miii
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |