![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() E neden harabeye döndermişlerki anlamadım.. alın kamu binası yapın müze yapın kullanın işde bu ırak garip biyer
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne oldum dememeli ne olacağım demeli derler ya işte bu görüntüler bu sözleri anlatıyor adeta...(+)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() turkuas kardeşim şunu bilmediğini anladım.savaş kazanıldıktan sonra bir milleti kökten yıkmak istersen bir tarihini yok edersin müzelerini-tarihi eserleini yani geçmişini yok edersin.iki nufüsla ilgili kayıtlarını yakar yıkarsın.üç kültürünü yani kütüphanelerini yok edersin.amerikan ordusunun yaptığını aynısını moğollar yapmıştır tarih tekerrürden ibarettir....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ama yinede Irak halkının tavrı hareketleri her ne kadar cok zor durumda olsalarda bana garip geliyo sanki o millet oraya başka bir ülkeden gelmiş hiç yaşamamışlar bağlanmamışlar gibi bir izlenim bırakıyo... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() malesef ortadoğunun haritasına bakarsan cetvelle çizildiğini görürsün.bu milletlerde devlet kültürü yok bunlar sadece kabile devleti olmuşlardır.osmanlı bunlara ağabeylik yapmıştır.fakat sonrası malum.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|