![]() |
#1 |
![]() Ülker, Ergenekon Sözcüsüne Reklam Verdi
Ülker, Ergenekon Tayfasına Reklam Vermeye Devam Ediyor.. ![]() 14 Mart 2010 Pazar Saat 15:52 Müslümanların kendinden gördüğü ve bu yüzden ürünlerini tükettiği dindar olarak bilinen Ülker markası daha önce Cumhuriyet Gazetesine reklam vermişti ancak reklam için son seçtiği site gayet ilginç. İftiralarla ve müslümanlara hakaretlerle dolu olan Oda Tv sitesine reklam veren Ülker'in yönetiminde nasıl insanların söz sahibi olduğu merak konusu... ![]() 14 Mart 2010 İslami Gündem
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok yadırgadım ben doğrusu
28 şubattan sonra bçg tarafından irticai olarak fişlenmişlerdi.Laik kesim bunlardan elini eteğini keserken bizler sırtladık her bakkalda ülker aradık. Cola Turka çıktı bizler sırtladık.Şimdi ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Ben bu haberi 2 gün önce habervaktimde okumuştum ve hemen sitelerindeki iletişim bölümüne mail attım.Aslı astarı nedir diye ve eleştirdim. Bence hepimizin birşeyler yapması lazım |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence ticaret ayrıdır birileriyle aynı fikirde olmak ayrıdır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ticaretin sermeye ayrımclığı zaten kalmamış ki en kral yerli diye bildiğimiz firmaların hepsinin borsadaki hisse senetleri birçok yahudi firmaları tarafından ortaklaşa kullanılıyor biz hala sermayenin dini ve siyasi tarafı ile boş boş hesaplar peşindeyiz. At izinin it izine döndüğü bir zamanda kimin ne yaptığını kestirmek zor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Beğenmeyebiliriz ama Ülker Doğan grubuna reklam verse bunu yadırgamam. Çünkü sevmesek bile Doğan grubuna ait şirketler ülkemizde çok büyük bir kesime hitap ediyor. Bizler bile bu şirketin hizmetlerinden bir şekilde faydalanıyoruz. Acaba kaç kişinin evinde Kanal D, Star, Cnn Türk yok? Kaçımız internette Hürriyet'e, Milliyet'e girmiyoruz? Sanırım çok az kişi. İşte bu nedenle popüler kurumlara reklam verilmesini yadırgamak doğru değil.
Fakat Oda Tv'ye reklam konusu beni çok şaşırttı. Oda Tv denen sitenin popülerliği nedir ki? Vallahi ben ilk kez şimdi girip baktım. Popüler olmayan bir siteye reklam verilmesi bence maksat taşıyor olabilir. Ülker'in parası mı kalmamış ki Oda Tv'ye reklam veriyor? Hem Oda Tv kim ki? Ülker yanlış yapmış. Ama Ülker'e karşı yine de yıkıcı olmamak gerekir. Çünkü kaybetmek kolaydır, kazanmak ise çok zor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben ergenekon sözcüleri vs. diye ayırmıyorum, İslama hakaret eden yayın grupları vs. olarak bakıyorum olaya.
reklam... evet bence de olmamalı. Hep seçici olmalıyız diye düşünüyorum, onlar bize küfrederken bizim kuruluşlarımızın al sana kurşun parası der gibi oralara reklam vermelerini doğrusu anlayamıyorum. Onlara bizim müslüman kesim reklam vermese, o tür yayınları almasa, okumasa onlar bu kadar popüler, bu kadar yaygın vs. olamaz zaten. Konu redyellow tarafından (03-16-2010 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Odatv sırf melaneti sayesinde meşhur oldu. Bugün acaba beni mi karayacak diye girip bakıyor herkes. Odatv Bile Olsa Cevap Vermek Gerekiyor. Böyle olunca da meşhur oluyorlar. Odatv'ye karşı Medya Gündem'i tavsiye ederim. Bu site desteklenirse Odatv'nin pabucunu dama atabilecek potansiyele sahip. Medya Gündem, Odatv'nin doğru konuşanıdır.
10 Haberinden pardon sallama-düzmecesinden 5'i Vakit, 5'i Gülen Hoca Olan Ergenekon Tetkiçisi Odatv ve Cumhuriyet Gazetesi'ne Destek Çıkmaları Kabullenilemez. Bu şeytani odakların son günlerde Mustafa İslamoğlu üzerinden yaptıkları karalamaya tepki olarak reklamın durdurulması gerekiyordu. Uyarımıza Ülker'den Gelen Absürt Cevap Üzerine bir süre Ülker ürünleri almamaya karar verdim herkese de bir süre Ülker almamayı tavsiye ediyorum. Onlar satışlarını düzenli olarak takip ediyor hatalarını bu şekilde anlasınlar. Ülker'in Cevabı: "Değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder, konuyla ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. 2009 yılı Aralık ayı başında, Ülker markamızın 65. yıldönümünü kutlamak amacıyla “Mutlu Bir An” kampanyamızı başlattık. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek, öğrenci, işadamı, herkesin bir Ülker ürünüyle mutlaka güzel bir anısı olduğu gerçeğinden hareketle oluşturulan kampanyamız TV, sinema, yazılı basın, açıkhava, internet reklamları ve saha uygulamaları da dahil olacak şekilde 360 derece iletişimi kapsıyor.... Kampanyanın başlangıcından bu yana yürüttüğümüz iletişim çalışmalarında, yukarıda bahsi geçen tüm mecraları, ayırım yapmadan, tüketicilerimize en etkin şekilde ulaşmamıza katkısı olacak şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Cumhuriyet gazetesi de, pek çok diğer gazete gibi, “Mutlu Bir An” kampanyamızda kullandığımız yayınlardan biri oldu. “Mutlu Bir An” kampanyamız 2010 yılı boyunca farklı mecralar ve yayınlar aracılığıyla tüketicilerimizle buluşmaya devam edecektir. Saygılarımızla," Bırak Ergenekoncular Mutlu Olmasın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Vermemiş olmalarını tercih ederdim
Yani ben olsam vermem Ama vermişlersede tutup bacaklarını ayıracak değilim Çok da tepki verilecek bir mesele değil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ülker geldiği nokta itibarıyla asıl güven sağladığı kitle bizleriz.
Şahsen ben eti almam zorda kalmadıkça. Ülker o haysiyetsizlere reklam vermesede satışda düşüş olmaz. Bu iş birazda dava meselesi, sabit alıcıları var benim gibi. Bence yanlış bir karar alıyorlar, açıkcası üzülüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|