![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Iste bu gözlerin söylediklerin satirlara döksek bile az gelir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Elbette,
Garip değilmi bu fotoğraflar. Sanki söylemekden bıkmış, umudunu yitirmiş hafif sitemkar, hafif umursamaz bir kabulleniş var. Öyle yetenekli bir hale gelmişler ki, yüzleri ile hayat hikayelerinin resmini çizmeyi öğrenmişler sanki, umutsuzlukdan. Ve çocuklar, O denli kir pas içinde, içindeki temizliği, saflığı dışa vurmakdaki kabiliyetleri yaratıcı olan O'ndan açık bir mucize değilmi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gözler ruhun kapisidir. Âmâ bir insanla röportaj yapma firsatim oldu. Gözlerindeki bos ifâde rahatsiz ediciydi ve söylediklerinde bir eksiklik hissettim. Sanki bir anlam eksikligi, belki ruhsuzdu sarfedilen kelimeler. Veya o eksiklik benden kaynaklaniyordu.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() boşa dememişler ya gözler kalbin aynasıdır... yalan nedir bilmez onlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Dediğiniz gibi bir kişilik ya gerçekden hayatın tattırdığı iyi kötü deneyimlerle ruhunu boşaltmış yada gerçek bir uzmandır. Ki öyle olsa sizinle röportaj yaparken neden o izlenimi bırakmak istesin. Ama cidden vucudun istemsiz verdiği görüntüyü gözler olsun, mimikler olsun, eller olsun kontrol edip karsıdakini yanıltan uzmanlarda var. Hep ilgimi çekmiştir bu konu bununla ilgili kitap bile aramıştım. Neyse konuyu cok dağıttım ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() muhteşem bir konu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir burda gözler sözleri anlatmış benim birşey söylememe gerek yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Fazla söze ne hacet diyosun yani
![]() Peki sence gözlerinle yalan söylemek mümkünmü? |
|
![]() |
![]() |
![]() |