AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-03-2010, 01:27   #1
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
Exclamation Facebook Yönetimi Tarafından Kaptılan En Büyük Recep Tayyip Erdoğan sayfası hakkında
Bugün, 00:07
Sevgili Arkadaşlar

Dün gece 220.000 Kişilik En büyük Recep Tayyip Erdoğan sayfamız Facebook yönetimi tarından kapatılmıştır sebebi ise yoğun şikayetlerdir.Biz asla yeni bir sayfa açmadık açmayacağız Osayfayı geri almak için elimizden geleni yapıyoruz büyük bir ihtimallede alacağız.Fakat aksi bir durumda Sayfanın geri verilmemesi durumunda bir daha sayfa açmayacağımız sizlere bildirmek isteriz

Sayfamız kapatıldı biz yenisini açtık gibi açıklamalar tamamen yalandır ve mesnetsizdir.bunlar Sayfamızın kapatılmasından yararlanan ahlak yoksunu fırsat düşkünü şahıslardırASLA BUNLARA İTİBAR ETMEYİNİZ

İkinci bir açıklama ise :

Bir takım kendini bilmez içimizdeki hainler sayfamızın parti tarafından kapatıldığı YALANINI ortaya atmaktadırlar bu kişiler Ahlaktan edebeten nasibini almamış Kendini akpartili olarak tanımlayan YALANCI kişilerdir

Partimizin yetkilileri Facebookla birebir irtibata geçmiş Başbakan yardımcılarımıza kadar iletilmiş Başbakanın tanıtım sorumlusu tarafından Facebooka ihtar çekilmiştir

O sayfanın partiyle bir alakası yok diyen şahılara burdan sesleniyorum Yalncılıkla düzenbazlıkla kendinize rant sağlayamassınız bu alçaklığın bu fitneciliğin hesabı sorulacaktır

Sayfamız eğer ki açılırsa bu Yalancı düzenbaz insanların foyalrı bir bir ortaya dökülecek ve Başbakanımızın isimini kullanan bu şajhısların profilleri ve sayfaları teker teker kapatılacaktır

Özetle Büyük sayfamız kapanmıştır geri almak için uğraşıyoruz partimizn en üst düzeyinde girişimler vardır bunu teyit ettirmek isteyen herkes genel merkezimizi arayabilir ve gerçekleri öğrenebilir Biz hiçbir şekilde sayfa açmadık şu andada açmayı asla düşünmüyoruz

Saygılarımla

Raşit Ertürk

BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-03-2010, 01:31   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Şu Nonoşun yönettiği sayfa ise kapandıysa gram üzülmem...
Adam Genetik Adamforumu Yok üye...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 01:31   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
bu facebook ne menem birsey daha cözemedim.. o kadar terörle alakali sayfa varken, ne isiniz varda erdoganin sayfasini kapatiyorsunuz..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 01:32   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu facebook ne menem birsey daha cözemedim.. o kadar terörle alakali sayfa varken, ne isiniz varda erdoganin sayfasini kapatiyorsunuz..
Yok yok kapansın...
Sayfa yöneticisi Genetik Adamforumu Yok üye...
Alt 08-03-2010, 01:32   #5
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
daha neleri kapattılar
BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 01:33   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok yok kapansın...
Sayfa yöneticisi Genetik Adamforumu Yok üye...
türkcesi ne oluyor bunun abi
Alt 08-03-2010, 01:35   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
GAY oluyor...
Alt 08-03-2010, 01:35   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
yok daha neler.. peki eleman ak partili miydi?
Alt 08-03-2010, 01:36   #9
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
türkcesi ne oluyor bunun abi
Güzel bir soru ...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 01:37   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Yaf çocuğu tanıyorum...
Otogarda dövecektim dallamayı...

Kaptanlar anlattıydı da inanmadım...
Meğer harbi doğruymuş la...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)