AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2011, 18:53   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Fox tv bambaşka;!!
Fazla televizyon izlemeye vaktim olmadığından çoğu rezaletten haberim yokmuş.

Bugün bi kaçdakika televizyon izliyim dedim kanalları değişirken bir rezaletle karşılaştım.

Fox tvde yayınlanan bambaşka adlı programı izlerken hayretler içinde kaldım.. Bu kadar ahlak yoksunu bu kadar Türk örf adetlerini hiçe sayan kendimi güzelleştirim derken kendi haya ve edebindeki edepsizlikleri bu kadar göz önüne koyan ve bunu yaparken hiç gocunmayan bir topluluk haline ne zaman geldik?

Bir tanesinin cinsiyeti bile belli olmayan neydüyü belirsiz biri sözde stil danışmanıymış ama helaya bile danışman olamayacak biri gardolabı birbirine katıyor katarkende karşısındaki insanın gururunu, onurunu ,haysiyetini ,şerefini milyonların gözü önünde seviyesiz ,kültürsüz, cahilce ve görgüden yoksun sözlerle rencide eden ederkende yüzü kızarmayan biri .

Kendine güveni artsın diye gelen kadın beklide eşinin dostunun yanında bacağı açılsa utanacak ama orda güzellik ve güven uğruna nerede ise çıplak çıkıyor çıkattırılıyor.

Bunada modern dünyanın modern rezaleti diyorum

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-03-2011, 18:55   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Tv kanallarının büyük bir bölümü aynı şekilde...
Herkese Toprak tv'yi izlemeyi tavsiye ederim...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2011, 18:58   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Televizyonu sadece futbol maçları için açmak gibisi yok

Alt 04-03-2011, 18:58   #4
Kullanıcı Adı
Beritan
yahu dedikleri şey daha trajedi..
eşim beni sevsin...ulan gerizekalı eşin öylede sevmez böylede..
eğer tipimle sevecekse neyseee.
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2011, 19:17   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
okan bayülgen dün iyi alay etti bunlarla

Hep diyorum,trt haber ve trt türk ü izleyin
En faydalı kanal bu ikisi,diğerlerini zevk uğruna izleyin,alay etmek için,kızmak için falan ama hiç bir öğreticili yok

Alt 04-03-2011, 19:29   #6
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okan bayülgen dün iyi alay etti bunlarla
İzledim bende.. Dalga konusu oldular rezil olup gittiler
Format iğrenç bir kere denk gelmiştim kanalları gezerken. 2 dakika olmadı kapattım. izlenmelik değil iğrenmelik bir program kesinlikle..
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2011, 19:34   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Bu tip konularda ben tv kanalına bakmam. Bahsi geçen program ne kadar reyting almış ona bakarım. Sonuçta 20 sene öncesinde olduğu gibi tek tv kanalı yok. Açın Samanyolu'nu izleyin. Her yönüyle doyurucu ve muhteşem bir kanal. Böyle alternatifler varken kötüye yöneliyorsak, o zaman bizde bir sıkıntı var demektir.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2011, 19:52   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Valla her yönüyle sıkıcı ve boğan bir kanal bence stv
Ülke tv yada tvnet bu çizgide devam ederlerse başka bir kanala gerek yok
Bilgisayarımda sık kullanılanlarda ikiside hele tvnet pc açıksa mutlaka açıktır ;)

Alt 04-03-2011, 22:06   #9
Kullanıcı Adı
cartman
Her tv de farklı program takip ediyorum.Stv de Ayna onun dısında dizileri falan programlar dayanamıyorum ekran başında tutmayı başaramıyor beni Ülke tv süper Ersoy Dede
Sıradışında Turgay Güler cok kaliteli kişileri ekrana taşıyorlar.Haberturkte Yiğit bulut Cnn de Cüneyt Özdemir haberleri ve tartışmaları.Ntv de spor programları arada cnbc de yabanci bir kac dizi hepsi bu bende
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2011, 23:12   #10
Kullanıcı Adı
Ammar
şuan TVNET dışında tv tanımıyorum. canlı haber ve tartışma programlar dışında.

umarım tv net de diğer islami kanallar gibi sıradanlaşmaz.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)