![]() |
#1 |
![]() Sıkı CHP'li Sevilay Yükselir, milletvekili aday listelerini gördükten sonra öyle bir yorum yaptı ki... CHP'liler Küplere binecek...
“CHP yüzde 24'ü geçsin, ben de istediğiniz hayvan taklidini yapayım” Bu sözler, "Benim böyle bir CHP ile işim olmaz. Eğer böyleyse gider AKP'yi desteklerim” diyen Sabah Yazarı Sevilay Yükselir'e ait. Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey'in hazırlayıp tartışmacı olarak katıldıkları “4 kadın 1 Erkek” programına bu hafta parti milletvekili listeleri masaya yatırıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ... http://habervaktim.com/videoizle.php?id=977 Programda Sevilay Yükselir CHP'nin milletvekili aday listelerini kıyasıya eleştirdi. Yükselir, KılıçdaroğlU'nun yüzde 40 hedefini de şu sözlerle ti'ye aldı: “CHP yüzde 24'ü geçsin, ben de istediğiniz hayvan taklidini yapayım” İşte Sevilay Yükselir'in CHP'lileri çıldırtacak o açıklamaları.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O değilde biran için %25 aldığını düşünürsek Sevilay hanım nasıl bir açıklama yapar bilemiyorum
![]() Eski liste kadro dışı olunca böyle muhalif sesler ile çekişme yaşanması normal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Böyle iddialı sözler, hem kişiyi zor durumda bırakabilir hem de chp'nin alacağı %25'lik oyu, sanki büyük bir başarıymış gibi algılanmasına sebep olabilir. Gerçi bu açıklamayı yapan da bir chpliymiş. Deniz Baykal'ın yolundan gidiyor olsa gerek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() E artık bizim yorum yapmamıza gerek yok. Hanımefendi gereken açıklamayı yapmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|