AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-14-2011, 16:12   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking chp yi çıldırtacak yorum
Sıkı CHP'li Sevilay Yükselir, milletvekili aday listelerini gördükten sonra öyle bir yorum yaptı ki... CHP'liler Küplere binecek...

“CHP yüzde 24'ü geçsin, ben de istediğiniz hayvan taklidini yapayım”

Bu sözler, "Benim böyle bir CHP ile işim olmaz. Eğer böyleyse gider AKP'yi desteklerim” diyen Sabah Yazarı Sevilay Yükselir'e ait.

Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey'in hazırlayıp tartışmacı olarak katıldıkları “4 kadın 1 Erkek” programına bu hafta parti milletvekili listeleri masaya yatırıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
http://habervaktim.com/videoizle.php?id=977

Programda Sevilay Yükselir CHP'nin milletvekili aday listelerini kıyasıya eleştirdi. Yükselir, KılıçdaroğlU'nun yüzde 40 hedefini de şu sözlerle ti'ye aldı:

“CHP yüzde 24'ü geçsin, ben de istediğiniz hayvan taklidini yapayım”

İşte Sevilay Yükselir'in CHP'lileri çıldırtacak o açıklamaları.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-14-2011, 16:41   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
kişiyi tanıyan daha emin konuşur...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2011, 18:37   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
O değilde biran için %25 aldığını düşünürsek Sevilay hanım nasıl bir açıklama yapar bilemiyorum
Eski liste kadro dışı olunca böyle muhalif sesler ile çekişme yaşanması normal...

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2011, 18:54   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O değilde biran için %25 aldığını düşünürsek Sevilay hanım nasıl bir açıklama yapar bilemiyorum
Eski liste kadro dışı olunca böyle muhalif sesler ile çekişme yaşanması normal...

Ben de aynen bunu düşündüm. Aklıma da Deniz Baykal'ın "Rodos'a kadar yüzerim." sözü geldi.

Böyle iddialı sözler, hem kişiyi zor durumda bırakabilir hem de chp'nin alacağı %25'lik oyu, sanki büyük bir başarıymış gibi algılanmasına sebep olabilir.

Gerçi bu açıklamayı yapan da bir chpliymiş. Deniz Baykal'ın yolundan gidiyor olsa gerek.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2011, 16:24   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´

E artık bizim yorum yapmamıza gerek yok. Hanımefendi gereken açıklamayı yapmış
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)