AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-16-2011, 01:06   #1
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart Erdoğan'a angut diyen şerefsizi bende ANGUT ilan ediyorum..
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Kütahya’nın Simav ve Gediz ilçelerinde vatandaşlara seslenerek, ’RTE’ diye hitap ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi

KÜTAHYA DHA
Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtarılması gerektiğini savunan Zeybek, “Bakınız; Demokrat Parti iktidarlarında hayvancılık o kadar güçlüydü ki, dışarıya ihraç edilirdi, dışarıya kaçırılırdı, kaçakçılık vardı. Ama şimdi kurban kesmek için bile bu angut, bu angutlar, angus sığırları getiriyorlar. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı angut olarak ilan ediyorum. Beni mahkemeye versin. Mahkemeye versin onun angut olduğunu ispat edeceğim. Kurban kesmek için Atlantik’in ötelerinden angus getirilsin diye hayvancılığımız mahfediliyor. 8 sene önceki Türkiye’deki sığır sayısı, koyun sayısı yarı yarıya düşmüştür. Bunun sonu açlıktır. Biz geleceğiz ama ve bütün DP iktidarlarının yaptığı gibi Allah’ın izniyle tarımımızı dirilteceğiz, çünkü orta direğin temeli tarımdır. Atatürk; ’Köylü milletin efendisidir’ derken, bunu kast etmişti” diye konuştu.

bende bu adi kişiliği en büyük angut ilan ediyorum....

onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-16-2011, 01:10   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Yaptığı terbiyesizlik... Böyle ahlaksızca davranışlar meselenin hakikatini örtüyor... Lakin bahsinde haklıdır... !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 01:16   #3
Kullanıcı Adı
İntifada

çaktırma kanka adam mal....
Alt 05-16-2011, 01:16   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Namık Kemal Zeybek, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı o hakaretinden dolayı yüklü miktarda para manevi tazminat cezasına çarptırılacaktır diye tahmin ediyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 01:20   #5
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Namık Kemal Zeybek, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı o hakaretinden dolayı yüklü miktarda para manevi tazminat cezasına çarptırılacaktır diye tahmin ediyorum.
Kesinlikle bu angutu yolsunlar biraz
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 01:23   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
la bırakın adamı
haydar başla ittifak yapmış adamla uğraşılırmı la :P
adam zaten perişan halde
Alt 05-16-2011, 01:23   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
Adam yerine koyup, cevap vermeye bile degmez.. akli sira gündeme gelmeye calisan bir asalak iste..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 01:28   #8
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Atatürk; ’Köylü milletin efendisidir’ derken, bunu kast etmişti” diye konuştu.

Bu söz Kanuniye aittir...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 01:28   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Sığır eti yemem. Dolayısıyla angus yeme tehlikem yok. Ama at eti bulursam hiçbirini yemem. At etiyle birlikte kımız içerim. Süleyman Demirel’le Türkmenistan’a gitmiştik. Nazlı Ilıcak Hanım’la karşılıklıyız, 1 sürahi kımız var. Ona bir parça koydula r, 1 yudum aldı, yüzünü ekşitti, bıraktı. Ben götürüyorum, 1 sürahi içtim yani. Baktı baktı “Sayın Zeybek, bunun tadı falan yok. Bunu ideolojik olarak mı seviyorsun?” dedi.

böyle bi insan işte...
kaale almaya gerek yok
Alt 05-16-2011, 01:28   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
''saliha'' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle bu angutu yolsunlar biraz
Ben, ona angut diye hitap etmiyorum. Namık Kemal Zeybek'in Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı hakareti Namık Kemal Zeybek'e yapmıyorum; ama sadece basit bir soru sormak istiyorum:

"Ben, Recep Tayyip Erdoğan’ı angut olarak ilan ediyorum. Beni mahkemeye versin." diğerek Recep Tayyip Erdoğan'a angut diyerek hakaret eden kişinin, yaptığı hakareti sebebiyle mahkemeye verileceğini ve manevi tazminat cezasına mahkûm edileceğini bile bile o hakareti yapması angutluk değil midir?
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)