![]() |
#1 |
![]() Bu forumdaki insanların bu konu hakkında ne düşündüklerini merak ediyorum.
Seçenekler: -Evet, seviyorum. -Hayır, sevmiyorum. Anketi oluşturamadım. ![]()
![]() Konu werret tarafından (01-22-2012 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başıma bir iş gelmeyecekse atatürkü sevmiyorum
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu olay adnan oktarin konusuna döndü.. tamam ak parti bir cok yenilik, degisiklik yapti, özgürlükleri genisletti ama daha bu konuyu tartisacak ortam yok, isgüzarin birisi cikar sonra cik isinden cikabilirsen..
o acidan 5816 önce bir degissin sonra konusacak cok seyimiz olabilir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Zaman gazetesi yazarı Atilla Yayla da birşeyler yazmıştı Atatürk hakkında, ona da birşey olmamıştı... Geçenlerde de Nagehan Alçı, Atatürk'e ''diktatör'' demişti... Ki insanın bir kişiyi sevmediğini söylemesi, o kişiye hakaret olarak değerlendirilemez... |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 5816 maddesi degismeden, Türkiye nin tam anlamiyla demokratiklestigini söyleyemeyiz.. eger "basima birsey gelmeyecekse" diye baslayan cümleler kuruluyorsa bir yerlerde sorun vardir..
hakaret,iftira, karalamayi anlarim ama insanin duygularina pranga vurmak düsünce özgürlügüyle ne kadar bagdasiyor!.. gerci atatürk büstünü yiktigi icin sürülen inegin oldugu bir ülkeden bahsediyoruz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() öncelikle birisi zorla sevdirilebilirmi ?
sevmek içten gelen bir duygudur. kalben sevmedikten sonra dille zorla "seviyorum" desen ne yazar ? nasıl ki tövbeler de içtenlikle ve samimi şekilde yapılmadığında kabul olmuyorsa birisini zorla sevdirmek demokrasi değildir ve olamazdır. türkiyenin demokratikleşmesi için o saçma kanunun ortadan kaldırılması lazım. sorunun cevabına gelince ise hayır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() herhalde liderlerini kanun ile koruma ihtiyacı hisseden tek ülke türkiyedir
![]() merak ediyorum abd de george washingtonu koruma kanunu varmıdır ? veya diğer ülkelerde ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|