![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sayfayı açarken
"Maşallah Maşallah oy oy oy" mu yazmış dedim ama daha farklı bir şey değilmiş ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Öyle deme akınca adam ben mehdiyim demiyor...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu yaptığınız iftiradır..
Zira kendisi de Mehdi olduğunu kabul etmiyor.. Zaten Mehdi (as) de kabul etmeyecek imiş.. Allah sizi affetsin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Meseleyi dar çerçevede tutup medyada şişirip sadece kaş ve göz hadislerinin bahsedilmesi ise asıl facia buradadır ! Buda tahrik kültürümüzde oluşan sosyolojik münazara kültürü ile oyalanma sistemi ile kimlerin işine yaramaktadır !!! Mehdi a.s. Olayları, vukuları, savaşlarıyla incelenmesi gerekirken ! Adnan Oktar İlmi zayıf ama medyadik sosyolojiyi yönlendirme gayretindedir ! Kendi verdiği çalışmalarla bile bu ispatlanması kolay bir safsatadır Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İslami direnişin güçlendiği,ümmetin şahlanışa başladığı,batının mevzi kaybetmeye başladığı şu dönemde bir takım insanların ağzından mehdi kelimesini düşürmemesi direnişi sulandırma çabası gibi geliyor bana...
mehdiyet konusu Allahın takdirinde olan ve bizi mücadeleden,savaştan,azimden ayırmaması gereken bir kavramdır bence... insanlık kurtarıcı mehdi bekleme derdine düşeceklerine 'kurtarıcı kitaba' sarılıp birar mehdi olma derdine düşseler ümmet için daha hayırlıdır kanaatimce... işin garibi eski mehdi ilanlarına bakıyorum islami direnişte kafirlere karşı başarılı olan direniş önderlerine,şeyhlerine müridleri ve askerleri tarafından yakıştırılıyordu mehdilik... şimdi ise oturduğu yerden kalkmayan adamlar mehdilik iddiasında... vay ümmetin haline... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı: