![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ehl-i Sünnet mezhepleriyle bidat mezheplerinin birbirinden ayrılarak anlatılması doğrusudur. Hak mezhep Ehl-i Sünnet'tir.
Konu Cihannur tarafından (05-14-2016 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Müşrik rafizileri, Ehli Sünnet mezhepleri içinde Gösteren hainlere yazıklar olsun!..
Caferilik (Şiilik) ehli Sünnetten sadece ameli/fıkhi konularda ayrılmaz, birçok temel itikadi meselede ehli sünnetten farklıdır şiiler. Hz. Ebu Bekir e , Hz. Ömer e ve aişe annemize söven Şiilerin bu yaptıklarını sineye çekip bunları nasıl İslam dairesi içinde görebiliriz? Tr'deki rafizi Şiiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dilini kesmekle tehdit ederken, meb'deki bu iran'cı/Şia'cı Hücre kimden cesaret ve destek buluyor? Konu Özgür Suriye tarafından (12-09-2014 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
![]() Milli Görüşçü Şebbihalar Suriye protestocusuna saldırdı Kendilerini İslama nispet eden ve Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet yürüten Milli Cörüş camiası, Suriye katliamının baş sorumlusu Ahmedinejad'ı 27 Şubat'ta düzenlenen Erbakan'ı anma etkinliğine davet etti. ![]() Kendilerini islama nispet eden ve Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet yürüten Milli Cörüş camiası, Suriye katliamının baş sorumlusu Ahmedinjad'ı 27 Şubat'ta düzenlenen Erbakanı anma etkinliğine davet etti. Bursa'da düzenlenen organizasyonda Ahmedinejad'ın konuşması esnasında, "Suriye'de dökülen kanların hesabını kim verecek" diye bağıran gençlerin üzerine Milli Görüşçüler saldırdı, protestocu gençler darp edildi. Proteststocu gençler amacının Suriye'de öldürülen mazlumlara dikkat çekmek olduğunu belirttiler. İşte o protesto görüntüleri;
ISLAH HABER http://www.islahhaber.net/milli-goruscu-sebbihalar-suriye-protestocusuna-saldirdi-43773.html |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Meçhul Adam, bir milli görüşçü ve Fatih Erbakan'cı olarak bu habere ne diyorsun? Bu hainlere denecek biraz lafım var: Adi herifler, ''mücahid erbakan'' diye böğürerek, Müslüman gençleri linç etmeye kalkmışlar. ulan sizin erkekliğiniz , mücahidliğiniz bu mu? bu gençlerin suçu ne? Müslüman olmaları mı? sizin gibi iran'cı ve vatan haini olmamaları mı? Suriye'deki katliamların baş sorumlusu iran'ı ve ahmedinejad'ı protesto etmeleri mi? utanmazlar bi de bu Müslüman katili herifi Türkiye'ye davet etmişler.. Fatih Erbakan da artık benim için bitmiştir. Bu zibidi, defolsun gitsin İran'a orada siyaset yapsın!.. Burası Yavuz Sultan Selim'in torunlarının yaşadığı Sünni Müslüman Türkiye!.. Safevilerin İran'ı değil!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
URANYUM ZENGİNLEŞTİRME DE İRAN'LA ORTAK ANTLAŞMA YAPAN BU TÜRKİYE NATO VE BM'NİN EMRİ İLE BUNDAN VAZGEÇTİRİLDİ.BUNLARI DA DİLE GETİRSENE BANA!. AHMEDİJENAD'I BURAYA DAVET ETMEK SUÇ MU OLDU?O PROTESTOCULAR ACABA AKSARAY'INIZA GELEN PAPAYI NİYE PROTESTO ETMEDİLER PEKİ? BEN DE İRAN'I SEVMEM AMA BURAYA MİSAFİR OLARAK GELENİN YANINDA BÖYLE ŞEYLERİN YAPILMASINI DA DOĞRU BULMUYORUM..ZALİM ZALİMDİR.MİLLİ GÖRÜŞÇÜ VE PROTESTOCULARIN ARASINA SIZDIRILMIŞ AJANLARIN VAR OLMADIĞINI BANA TAAHHÜT EDEBİLİR MİSİN? AKP'NİN MEZİYETLERİNİ BURAYA SIRALARSAM BUNLAR DEVEDE KULAK KALIR.İYİSİ Mİ SEN HİÇ KONUŞMASAN İYİ OLUR. HA, SAHİ AZ KALDI UNUTUYORDUM.."VAN MİNUT"TAN SONRA İSRAİL C.BAŞKANI ŞİMON PEREZ MECLİSİMİZE DAVET EDİLDİ.SİZ NİYE ONU O ZAMAN PROTESTO ETMEDİNİZ VER BAKALIM BUNUN CEVABINI?.. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-28-2015 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AKP sayesinde dindar nesil zirveye ulaştı,sağ olsunlar.Toplumumuz çok iyiye gitmektedir.Görülmemiş bir ahlaki yükseliş var..Allah razı olsun hepsinden...
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-28-2015 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|