![]() |
#1 |
![]() Aynen başlıkta ki gibi gidin partinizi kurun bizden uzak durun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hadi ismini de ben koyayım.
Halkın Gülen Partisi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nur Cemaati'nden olan ve o cemaati destekleyenlerin çoğunun partisi AK Parti'dir. AK Parti'yle aynı dünya görüşüne ve aynı anlayışa sahip olan Nur Cemaati'nin ve Nur Cemaati'nin mensuplarının siyasi parti kurmalarına gerek yoktur. Zaten farzedelim ki Nur Cemaati, bir siyasi parti kurarsa da o siyasi partinin adının AK Parti 2 olması uygun olur. Çünkü AK Parti, dindar ağırlıklı merkez sağ bir siyasi parti olarak dindarların temsilini yapmaktadır ve dolayısıyla Nur Cemaati'nin mensuplarının ve sempatizanlarının da temsilini yapmaktadır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Konuyu bağlılarına kadar indirmesek, gülen yapılanmasının başındaki ismi yani güleni ve emir komuta merkezini suçlasak daha doğru olmazmı. Belki onların içinde gülenin zehirli din ve devlet planlarını değilde Said-i Nursi k.s hazretlerini örnek alanlar vardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yapmayin arkadaslar
ortalikta bir fitne dolasip duruyor bizleride içine almak istiyor bizleri oyuna getirmek istiyorlar Son zamanlarda bizleri öyle birseylerle mesgül ediyorlarki, anlasilan oynanmak istenilen oyun bayagi büyük Cemaat, dersane derken, bizlerin dikkatlerini iyice çekmis oldular, ve oynanmak istenilen oyunlari bir bir oynuyorlar simdide baska bir senaryo ile dahada milletin, basinin, medyanin ve siyasilerin bütün dikkatlerini çekmis durumdalar Allah bilir arka planda nelerin hesabini yapiyorlar, Bütün Türkiyenin dikkatini bir yere çekip, sessiz sedasiz milletin gözü önünde baska hesaplar pesindeler Ama Onların bir tuzağı varsa, elbet Allah'ında bir tuzağı vardir yeterki biz birbirimizi daha fazla inciltmiyelim geri dönüsü olmayan yollara girmiyelim özürü olmayacak laflar söylemiyelim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bir filmde görmüstüm buruce willis'in filmi
adamlarin asil amaci merkez bankasini soymak ama milletin dikkatini öyle baska yönlere çekiyorlarki ( okullara ve hastahanelere bomba yerlestirip bütün polis ve askeri belirli noktalarda topluyorlar ) sonrada adamlar elini kolunu sallaya sallaya bankayi soyuyorlar Suanki Türkiyenin durumu buna benziyor gibi Hakiki planlar baska ama milletin dikkatini baska yönlere çekiyorlar ve mesgul ediyorlarki, onlarda ayni filmde oldugu gibi elini kolunu sallayip, asil hedefleri neyse onu yapiyorlar Allah bu milleti basina çorap örmek isteyenlerden korusun. Farkindaysaniz bu forum bayagi dersane konusundan dolayi birbirine girdi, kalpler kirildi ben oyuna gelmem diyenler kendini oyunun ortasinda buldu lafim ve sözüm hiç kimseye degil sadece açilan konulara ve yazilan mesajlara bakmak bile yetiyor... Konu Isikveren tarafından (12-19-2013 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() benim fikirlerimin bu olaylarla alakası yok ben o ziyaret sonrası kararımı vermiştim zaten. Gülen ve arkasındaki destekçileri (bağlılarından bahsetmiyorum) hükümete savaş açacak bizde susacağız. Yok öyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Zaten yeterince kimse konusuyor... ![]() Birakta konusma yetkisi olanlar konussun Konuyu basa almak istemiyorum ama bizler insanlarin kalblerinden geçirdiklerini bilemeyiz, niyetlerini bilemeyiz Hayir zannetiginde ser vardir ser zannetiginde hayir vardir... ![]() Kusura bakmayi klavyem alman usulü oldugu için bazi harfleri tam olarak yapamiyorum... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sayın Arkadaşlar ,
Bu olayları bi kenara bırakalım ve olaya bakalım. 3 defa üst üstte iktidar olan bi parti, halkın güvenini kazanmış bi parti, 30 yıldır süren kürt meselesine el atıp bunu yapma çalaşan,avrupanın ekonomik gücünü elinde tutan, birlik ve beraberlike tahamüllü olmayan, uluslararasında başkalarına yaptırım uygulayan ,ABD'nin uçağına,gemisine vb. kendisi üreten bi ülke konumunda olan bi iktidar var. Bunları başaramamak için engeller olcaktır. Ama engelleri alnının akıyla çıkmak lazım. Böle bi yolsuzluk varsa ne olur ? Böle bi yolsuzluk yoksa ne olur ? Bunları tartışalım bi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|