AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-02-2014, 03:30   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Patanili Medrese Müdürü Muhammed Salih'ten Başbakan Erdoğan'a Dua
Erdoğan'ın sözünü ettiği Patanili'nin duası



Başbakan Erdoğan bugün parti grubunda seslenirken bu sabah izlediği bir haberi dile getirdi. İşte Müslümanların büyük bir kıyım yaşadığı Patani'de Erdoğan ve Müslümanlara yapılan o dua...

Başbakan Erdoğan'ın parti grubunda AK Parti milletvekillerine seslendirken sözünü ettiği ve "Bu sabah televizyon izlerken dünyanın bir ucundaki bir bölgeden bütün Müslümanlara Türkiye'ye ve bana yapılan duayı izledim." diye sözünü ettiği haber, Kanal 7 Ana Haber'de yer aldı.

Patani'deki Müslümanlara yönelik katliamla ilgili Kanal 7'de yer alan haberde dünyanın ikinci Filistin'i olarak anlatılan Patani'nin bugünkü hâli gözler önüne serildi.

Kanal 7 Ana Haber'de Semanur Sönmez Yaman'ın yaptığı haberde yüzyılı aşkın süredir Budist Tayland'ın işgali altında olan ve bugüne kadar onlarca katliama sahne olan Patani ekrana taşındı. Patani Halkı hem özgürlük mücadelesinden hem de İslam'a sımsıkı sarılmaktan vazgeçmedi.

CAMİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ



Bir zamanların Patani İslam Krallığı, yüzyılı aşkın süredir Budist Tayland'ın işgali altında. İngilizlerin 1902 yılında yaktığı ateş, Malezya ile Tayland arasındaki Patani'yi bitip tükenmek bilmeyen bir işgalle karşı karşıya bıraktı. Siyam Krallığı bütün Patani'yi işgal etti, direnişler kanla bastırıldı. Patani en son 2004 yılında üç büyük katliamla sarsıldı. 500 yıllık Krusei Camii kana bulandı.

Patani, 6 ay sonra bir başka katliamla gündeme geldi. Takbay kasabasında düzenlenen protesto gösterileri sırasında gözaltına alınarak balık istifi araçlara bindirilen 85 Patanili, havasızlıktan can verdi. O gün yaşanan dehşet dünyaya yansıdı.

GENÇLER İSLAM'A DÖRT ELLE SARILDI



Patani Halkı işgale ve kanlı katliamlara rağmen dinlerini yaşamaktan hiç vazgeçmedi. Camiler sadece Cuma günleri değil, vakit namazlarında da dolu. Gönüllü gençler avluda çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

Patani'nin onlarca katliama şahit olmuş isimlerinden biri, Islahiye Medresesi Müdürü Muhammed Salih yaşlı gözlerle; Başbakan Erdoğan'a, Suriye'ye, Mısır'da idam kararı verilen İhvan üyelerine şöyle dua ediyor:

"Erdoğan'ı biliyorum, o Müslüman bir lider, İslam'a hizmet ediyor. Fakat onun aleyhine protestolar düzenleniyor. Ona bir şey olmaz, Elhamdülillah ben de onunlayım inşaallah. Kardeşlerimiz İhvan üyelerinin hepsi zulüm altında. 500 kişi İslam yolunda oldukları için idam ediliyor, bunların hepsi yanlış, hepsi hata.

Ey Erdoğan, Allah sana güç versin. Sabret Erdoğan, Allah senin ve tüm Müslümanların yardımcısı olsun. Sen tüm yardıma muhtaç Suriyelilere el uzattın, evsiz kalanlara yardım ettin; Allah da sana yardım etsin.


Kaynak

Haber 7 22.04.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-02-2014, 03:33   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi