![]() |
#1 |
![]() Üniversitelerde başörtüsüne serbestlik getiren Anayasa'nın 10 ve 42. maddelerindeki düzenlemelerden hemen sonra başörtülü öğrencilerin üniversiteye girmesini serbest bırakan Selçuk Üniversitesi, Danıştay'ın YÖK Başkanı'nın rektörlere yolladığı genelge ile ilgili aldığı yürütmeyi durdurmayı kararına binaen yasağı "tekrar" uygulamaya sokacak olmasını şiddetle kınıyorum ve bunun Selçuk Üniversitesi'nin büyük bir kimlik karmaşası yaşadığını kanıtladığını düşünüyorum.
Bir Selçuk Üniversitesi öğrencisi olarak, iki hafta boyunca başörtülü arkadaşlarımızın başörtüleriyle derslerine girebilmekten aldıkları keyfi gören biri olarak; şimdi bu arkadaşlarımıza ve bize rektörlüğün vermesi gereken büyük bir hesap olduğunu düşünüyorum. Bu hesabı sormayı da ciddi anlamda düşünüyoruz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kardeş ben geçen sene ordaydım cok görmek isterdim göremedik kısmet değilmiş bende kınıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Erciyes de sorunlu ... Bu üniversitelerin hepsi toptan sorunlu ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben de yasayı eline gözüne bulaştıranları protesto ediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() az kaldi su rektorlerin gitmesine ondan sonra isler rayina girecektir merak etmeyin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() AMA BİZ KONYA DA BOGLE ĞÜZEL ORTAM GORMEYİ ALIŞMIŞTIK 2 HAFTA BİLE SÜRSE KIZ ARKADAŞLARIMIZIN O ÇOŞKUYLA DERSLERE GİRMESİ BİZE MUTLULUK VERİYORDU AMA OLMADI VE BUNU YASAGI İPTAL EDEN YOKTERLERİ ŞİDLETLE KINIYORUM VE ALLAH HAVALE EDİYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gaziyi de kınayalım mutluluğumuzu zehir ettiler >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() BAYAN ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BAŞKA DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM
BUNLARI YAPAN HERKEZ BU YASAGI İPTAL ETEN HERKEZ ALLAHDAN BULSUN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
amiiiin mezun oldum ama olsun bende İstanbul Üniv. kınıyorum.Mesut Parlak ın kafasına akparti ampülleri düşsün ... > ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|