![]() |
#1 |
![]() Arkadaslar daha onceden eglence niyetine herkesin kullandigi Avatar ve Imzalari yaristirmistik.
Fakat simdi isi biraz ciddiye aliyoruz ve de KENDI YAPTIGINIZ Avatar ve Imzalari yaristiriyoruz. Yapacaginiz Avatar ve Imza lari SADECE BANA ozelden yollayarak, bu yarismayi en adil sekilde surdurecegiz. Avatar ve Imzalari 30 MAYIS a kadar bana OZELDEN yollayabilirsiniz. Yarismaya kimlerin katilacagini KIMSE BILMEYECEK O bakimdan lutfen BURAYA MESAJ ATMAYINIZ Buraya mesaj atanlar yarismaya KATILAMAYACAKTIR. Ozel mesajla - ya da baska yollarla - birbirini bilgilendirenler icin ise tek diyecegim adil olmayan bir yola basvurmus olmalaridir. AVATAR BOYUTU 140 X 140 IMZA BOYUTU 120 X 600 (degiskenlik gosterebilir ama cok buyuk olmasa iyi olur)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzel fikirmiş kendim yapmayı bilseydim bende katılırdım ayrıca adil olması açısından kimlerin katılacağının söylenmemesi de güzel ama eminim özelden bildirenler olur yine ;)
fikir için + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sagol canim
![]() ozelden bildirmeleri yarismanin tadini kaciracagi ve emege saygisizlik olacagi icin bence kimse bildirmez ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() güzel fikir... + ;) ama lütfen konuda belli olsun katılcak arkadaşlar için söylüyorum (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() guzel fikir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() güzel fikir kardeş +
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu avatar imza boyutları illa bu boyutlardamı olcak.?
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hayir degistirebilirsiniz
sadece ortalama o boyut olsun diye dusundum cok buyuk boyutlara kacmamak icin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |