![]() |
#1 |
![]() ![]() Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi final serisi 2. maçında Fenerbahçemiz Galatasaray'ı 82-72 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. 3 galibiyete ulaşan takımın 2007-08 sezonu şampiyonluğuna ulaşacağı final serisinin 3. maçı, 7 Mayıs Çarşamba günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılacak. Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turan Şahin ve Semih Özsoy'da izledi. Fenerbahçe 82 - 72 Galatasaray Salon: Caferağa Spor Salonu Hakemler: Rüştü Nuran, Kaan Büyükçil Fenerbahçe: Sviatlana Volyana 9 (6 ribaund, 4 asist), Esmeral Tunçluer 4 (2 ribaund, 2 asist), Birsel Vardarlı 8 (3 ribaund, 6 asist), Nevriye Yılmaz 6 (3 ribaund), Gergana Branzova Erdenay 6 (3 ribaund), Tamara Sutton-Brown 13 (4 ribaund), Melike Bakırcıoğlu 3, Cappie Pondexter 29 (2 ribaund, 2 asist), Vernice Hoffman 4 (8 ribaund, 2 asist) Galatasaray: Saynur Tozlu (1 ribaund), Vickie Johnson 10 (5 ribaund, 6 asist), Işıl Alben 16 (2 ribaund, 1 asist), Petra Ujhlelyi 12 (14 ribaund, 7 asist), Sophia Young 16 (6 ribaund, 3 asist), Esra Şencebe 18 (5 ribaund, 3 asist) 1.Periyot: 16-18 2.Periyot: 14-19 3.Periyot: 27-19 4.Periyot: 25-16 fenerbahce.org
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ilk başta fenerbahçe çok top kayıpları yaşadı maçın sonunu görmemiştim ve skoru bilmiyordum. görüyorumki hatasını telafi etmiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |