![]() |
#1 |
![]() Yazmak.. Gönlümüze gün gibi doğan inci kelimeleri, sözleri yazmak...
Buyurun yazarak kuvvet bulsun kaleminiz.. Kurallar: -Karşılıklı konuşmak yasaktır. -Beğenilerimizi sözü söyleyen 'Hitabet Ustasına' beğeni vererek gösterebiliriz.
![]() Konu yolcu44 tarafından (11-08-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir bardak çay, Kağıt ve kalem; yanımda olmazsa üşüyeceğim kitabım.. Ve böyle bir daire içerisinde düşüncelerim en güçlü anını yaşar. Ve odur ki en çok düşündüğüm şey; metafiziğe meydan okuyan bir terakki.. Terakki ne mansıp ister, ne de zincire vurulmuş bir telakki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başını bilmeden 'sonuna' bakarak hüküm vermek akıllı insanların işi midir? Bir insana, insanlık dışı küfürler edilmiş, Allah'ın verdiği kusur ile alay edilmiş ise bu insanın karşında eli kolu bağlı, boynu bükük bir şekilde 'helallik İstemek' elzemdir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kuyuya düşmeden, zindanlarda yatmadan olmuyor... Onlar, gayz irinine batmış papuçlarını ısırırken, sen "El-Adl" de, ve dur! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ve Ağlamak... Sessiz sessiz... Ama yalnız değilsin ki; merhametliler merhametlisi yanında..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sessizliğin sonsuzluğa hasret kaldığı zamanlarda kalbe düşen ışıktır O'na yönelmek...
Konuyu şimdi farkettim. Güzel bir konu. Eyvallah dost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bazen bir boşlukta bulurum kendimi.. Ağlamak istesem gözyaşlarım akmaz, bağırmak istesem çıtım çıkmaz, tutunmak istesem kolum tutmaz.. Ey kalbim şimdi söz sende değil midir?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Düşünüyorum, O´ndan evvel zaman var mıydı?Hakikatler boşluğa bakan aynalar mıydı?(N.F.K)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Her Geceyi Kadir Bil... Her Fırsatı Ganimet Bil... Her Gördüğün Hızır Bil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sev korkma sakın,
Rab sana yakın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |