![]() |
#1 |
![]() ![]() ben hala vazgeçmedim senden güneş battı,güneş doğdu zaman geçti,zaman doldu ben hala vazgeçmedim senden şehirlerim değişti,köprüler yapıldı denizler bağlandı da,geçemedim üzerinden sistemler çöktü,sistemler geldi insanlar doğdu,öldü,doğdu ben hala vazgeçmedim senden ısındı hava,soğudu,yapraklar öldü bembeyaz oldu bazen sonra kahverengi,çamur,ısındı sonra küresel ısındı dünya,yok oldu sonracak ben hala vazgeçmedim senden sen vazgeçtiğinde; dokunmamayı,konuşmamayı bile bırak karşılaşmamayı bile başarmıştın herkes karşılaştı benimle sonra göz kaçırdılar onlardan bıkacağım,anlamadan. senden vazgeçmeden. ben hala vazgeçmedim senden ve sana benzeyen her şeyden gülücükten mesela, mordan,fosforlu sarıdan romantik komedilerden kısa şiirlerden pamuk şekerden gözyaşından,tuzdan ben hala vazgeçemedim. yüzünü unuttuğum anlarda, uyudum hemen,korktum. ben hala vazgeçmedim senden yüzümü yıkadım seninle saat hep aynı, vapur hep kaçacak birkaç on kuruşum eksik olacak da yapamayacağım simitli kahvaltı acıkmayacağım da ama her sabah acıkmam da. ben hala vazgeçmedim senden. her yönde tabelalar seni gösterdi hepsi çıkamayan sokak. kokundan satın aldım uzun süre sıktım yatağa,yorgana. -yarısı kullanılmayan yatağa- yepyeni müzikler çıktı hepsinde de sana ağladım son filmlerde biz oynadık mutsuz bittik de (sürpriz son) yeni kadınlar çıktı ne de hoştular adını öğrendiler,senin kadar tanıdılar seni gittiler sonra,seni suçladılar ne de hoştular ben hala vazgeçmedim senden ben hala vazgeçmedim senden ben hala vazgeçmedim. vazgeçemediğimden de değil vazgeçmek istemedim sadece zamanı farkedememek istedim belki belki de bekledim hep döndüğünde bul diye bulunmak istedim sadece ölümler geçti içimden dışımdan insanlar geçti ben hala vazgeçmedim senden. Buğra K.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|